Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Ζόρντι Άλμπα για Χρυσή Μπάλα: «O πλανήτης έχει κορυφαίο!»

Ζόρντι Άλμπα για Χρυσή Μπάλα: «O πλανήτης έχει κορυφαίο!»

Ο Ζόρντι Άλμπα σχολίασε τα φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα. Ο Ισπανός ήταν αποστομωτικός. Ο πλανήτης έχει κορυφαίο απάντησε.

ΑΛΜΠΑ ΜΕΣΙ

Ο Ζόρντι Άλμπα πήρε θέση σχετικά με το βραβείο της Χρυσής Μπάλας. Είναι πλέον ζήτημα ολίγων ημερών η απονομή της, με τους Βινίσιους, Τζουντ Μπέλιγχαμ και Ρόδρι να βρίσκονται μεταξύ των βασικών υποψηφίων. Ωστόσο, ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν στηρίζει κάποιον από τους τρεις για τον τίτλο του κορυφαίου.

Ο Ζόρντι Άλμπα ψηφίζει κάποιον άλλο!

Αντίθετα, σε ερώτηση που έγινε, ο Ζόρντι Άλμπα απάντησε για τον τίτλο του κορυφαίου. Η άποψή του μάλιστα προκαλεί ερωτηματικά αλλά είναι εδραιωμένη. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός αριστερός μπακ:

«Ποτέ δεν έδινα μεγάλη αξία στη Χρυσή Μπάλα, αλλά κατά τη γνώμη μου ο Λέο (βλ. Μέσι) έχει πάντα μία θέση στους κορυφαίους. Κάνει ακόμη τη διαφορά. Πέρα από κάθε αμφιβολία είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ακόμη, παίζει σε ένα κορυφαίο επίπεδο» ανέφερε.

Ο Μαρτίνο ψηφίζει κάποιον από τα τρία φαβορί, αλλά…

Μάλιστα, την άποψη αυτή συμμερίστηκε και ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Χεράρδο (Τάτα) Μαρτίνο. Ο Αργεντίνος προπονητής συμφώνησε με τα όσα είπε ο παίκτη του. Όμως, έδωσε προτίμηση. Και η ψήφος πήγε στον Βινίσιους. «Η Χρυσή Μπάλα ποτέ δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον μου. Δεν ξέρω εάν πηγαίνει στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου ή στον καλύτερο παίκτη της χρονιάς. Όμως, ο Βινίσιους ήταν ο καλύτερος την περυσινή χρονιά. Το αξίζει. Αν ρωτάτε τη δική μου γνώμη, ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος στον κόσμο» είπε ο Μαρτίνο.

Τέλος, λίγες μόλις μέρες έμειναν για την ανακοίνωση του ονόματος του κορυφαίου. Για να δούμε ποιος θα είναι. Πάντως για την ώρα, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Σχετικά άρθρα