Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης στο «σπίτι» του Μέσι; Κι όμως, γίνεται!

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης στο «σπίτι» του Μέσι; Κι όμως, γίνεται!

Η La Liga μετακομίζει στις ΗΠΑ; Είναι πιθανό και το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζει βαλίτσες για… Μαϊάμι!

Μπαρτσελόνα Ατλέτικο Μαδρίτης

Ούτε Βαρκελώνη, ούτε Μαδρίτη, αλλά… Μαϊάμι! Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο είναι πιθανό να μετακομίσουν στην πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για μία και μοναδική αναμέτρηση!

Η La Liga εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διεξάγει ένα ματς στην συγκεκριμένη πόλη. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρεται στα ΜΜΕ του εξωτερικού

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, είναι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία «Relevant» έχει αναλάβει το εν λόγω πρότζεκτ, όμως μόνο ως βέβαιο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που θα ζήσουν κάτι τέτοιο οι «μπλαουγκράνα». Το 2018, είχε συμβεί κάτι αντιστοιχο σε ματς με την Τζιρόνα, το οποίο έλαβε χώρα εκτός Ισπανίας. 

Τώρα, η Μπαρτσελόνα ίσως αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στο Μαϊάμι, ή μάλλον καλύτερα, στο… σπίτι του Λιονέλ Μέσι. Καθώς σε αυτήν την πόλη, αγωνίζεται και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, φορώντας τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι!

Και αν οι Καταλανοί επισκεφθούν πράγματι τις ΗΠΑ, για ένα ντέρμπι κόντρα στους «ροχιμπλάνκος», τότε δίχως αμφιβολία, θα έχουν έναν σίγουρο οπαδό στις εξέδρες!

Σχετικά άρθρα