Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Ο Μέσι ήταν «εφιάλτης» για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι πλέον! (video)

Ο Μέσι ήταν «εφιάλτης» για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι πλέον! (video)

Ο Λιονέλ Μέσι άλλαξε ήπειρο, αλλά όχι τη… μοίρα του, αφού ο δρόμος του και αυτός της Ρεάλ Μαδρίτης, ξανασυναντιούνται!

Μέσι Ρεάλ Μαδρίτης Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι πήγε στις ΗΠΑ, η Ρεάλ Μαδρίτης τον «ακολουθεί», όμως. Λες και το έχει η μοίρα του.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πήγε στο MLS, για χάρη της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, και από τελευταία, την έκανε πρωταθλήτρια.

Έτσι, «κέρδισε» το εισιτήριό της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025, όπου ο Μέσι θα «πέσει» απέναντι σε… πρώην και πολύ γνώριμες ομάδες!

Αρχικά, θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Δηλαδή, την τελευταία ομάδα που έπαιξε στην Ευρώπη, πριν αλλάξει ήπειρο. Τα «φώτα», όμως, πολύ λογικά έπεσαν πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα, ο Λιονέλ Μέσι «έχτισε» τον μύθο του, σε εκείνες τις τιτανομαχίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την έχει αντιμετωπίσει 47 φορές. Περισσότερες από κάθε άλλη.

Κόντρα στη Ρεάλ, έχει 26 γκολ, 14 ασίστ και την «λύγισε» 20 φορές ως αντίπαλος.

Θα τα καταφέρει και με την Ίντερ Μαϊάμι, έχοντας στο πλάι του τις «παλιοσειρές» της Μπαρτσελόνα και καλούς τους φίλους, Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα;

Σαφώς πιο δύσκολο. Εκτός της διαφοράς δυναμικότητας, υπάρχει και μία πολύ κακή παράδοση!

Εδώ και εννέα σερί ματς, ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει σκοράρει, ούτε μοιράσει ασίστ, απέναντι στους Μαδριλένους! Τελευταίο ματς του αρνητικού σερί; Ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν το 2022, στη φάση των «16» του Champions League.

Σχετικά άρθρα