Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Μία… ανάσα από το χειρότερο σερί της ιστορίας της: Ισόπαλη η Λαμία (0-0) κόντρα στον Asteras AKTOR! 

Μία… ανάσα από το χειρότερο σερί της ιστορίας της: Ισόπαλη η Λαμία (0-0) κόντρα στον Asteras AKTOR! 

Λαμία και Asteras AKTOR (19/10, 0-0) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και πλέον η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου «φλερτάρει» με ένα αρνητικό σερί!

Asteras AKTOR Λαμία

Ούτε τώρα κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας ήρθε ισόπαλη με τον Asteras AKTOR (19/10, 0-0), για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Kαι πλέον… φλερτάρει με ένα αρνητικό σερί.  

Συγκεκριμένα, έχει να πανηγυρίσει νίκη στο «σπίτι» της 11 αγώνες (τρεις ισοπαλίες οκτώ ήττες). Μοναδική φορά, που αυτό είχε να συμβεί για παραπάνω ματς ήταν από τον Μάρτιο του 2021 έως τον Γενάρη του 2022.  

Τότε, η Λαμία δεν είχε κερδίσει στην έδρα της 12 συνεχόμενους αγώνες. Για να μην το ισοφαρίσει θα πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ (03/11, 20:30). 

Δοκάρι και «φωνές» για πέναλτι  

Είδαμε από την αρχή μία πολύ όμορφη αναμέτρηση. Η Λαμία «φώναξε» για πέναλτι στο 9ο λεπτό, για χέρι. Ωστόσο, ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδειξε κάποια παράβαση.

Στο 14’ είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε κόρνερ, ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.  

Αυτές οι δύο στιγμές ήταν και οι πιο αξιόλογες στο πρώτο ημίχρονο, μιας και οι δύο ομάδες προστάτεψαν την άμυνά τους.  

Στο 47’ ήταν η σειρά των Αρκάδων να… φωνάξουν για πέναλτι. Ο Ραντόνια βρήκε την μπάλα με το χέρι του στη μεγάλη περιοχή, αλλά διαιτητής και VAR θεώρησαν ότι δεν υπάρχει παράβαση. 

Στο 73’ ο Asteras AKTOR παραλίγο να φτάσει στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Ο Τριανταφυλλόπουλος από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κόστιτς. 

Ο αγώνας έληξε χωρίς να έχουμε κάποια άλλη καλή στιγμή για γκολ. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε (24′ Γιαννούτσος), Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (72′ Μέκιτς), Νούνιες, Μπίκοφ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (72′ Σαραμαντάς), Γκουίντο (58′ Ενρίκες)

Asteras AKTOR (Σ. Παντελίδης): Τσιντώτας, Ντέλι, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (67′ Τζανδάρης), Αλάγκμπε, Καλτσάς (86′ Τζίμας), Μπαρτόλο (90’+3′ Μπιλέ), Κρέσπι (67′ Παλάσιος), Μακέντα

Σχετικά άρθρα