Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > «Βόμβα» από Μέσι: «Δεν έμεινε κάτι, το τέλος μου στο ποδόσφαιρο πλησιάζει!»

«Βόμβα» από Μέσι: «Δεν έμεινε κάτι, το τέλος μου στο ποδόσφαιρο πλησιάζει!»

Ο Λιονέλ Μέσι ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως σκέφτεται ολοένα και περισσότερο, να βάλει τέλος στη σπουδαία του καριέρα!

Λιονέλ Μέσι Αργεντινή Τέλος καριέρας

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε από τη Marca ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Όπως κάθε τέτοια περίσταση, έτσι κι αυτή, ήταν μία εξαιρετική αφορμή για να παραχωρήσει δηλώσεις. Αυτήν τη φορά, όμως, είπε ό,τι κανένας φίλος του ποδοσφαίρου δεν ήθελε να ακούσει!

Ο 37χρονος θρύλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως έχει κάνει πράξη όλα τα όνειρα που είχε στο ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά, παραδέχθηκε πως το… τερμάτισε και δεν έχει μείνει κάτι άλλο. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί.

«Το τέλος είναι κοντά. Απολαμβάνω και αξιολογώ κάθε στιγμή, όσο περισσότερο μπορώ» δήλωσε στη Marca. Και ως «τέλος», καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοεί.

Πριν από λίγες ημέρες, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ημέρα που ο Λιονέλ Μέσι έκανε επαγγελματικό με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, τον Οκτώβριο 2004.

Δύο δεκαετίες αργότερα, έχοντας κατακτήσει τα πάντα, μοιάζει έτοιμος να ρίξει αυλαία. Μάλιστα, ρωτήθηκε αν γι’ αυτό επέλεξε να μεταβεί στην Ίντερ Μαϊάμι. Ήταν ξεκάθαρος, όμως.

«Δεν ήταν απόφαση απόσυρσης να έρθω στις ΗΠΑ. Ήθελα να βελτιώσω το προφίλ ενός κλαμπ, με σύντομη ιστορία, επειδή είναι πολύ καινούργιο. Να το βοηθήσω να κατακτήσει τίτλους κι ευτυχώς, τα καταφέραμε. Αν το θέλει ο Θεός, θα κατακτήσουμε ακόμα περισσότερους».

Συνεχίζοντας για τους τίτλους, «έκλεισε» λέγοντας: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο ήταν να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο», ενώ για το συλλογικό επίπεδο, είπε:

«Κέρδισα τα πάντα, με την ομάδα της ζωής μου, την Μπαρτσελόνα. Επίσης, κέρδισα τίτλους με την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο».

Τέλος, όπως αναμενόταν, ρωτήθηκε για το αν θα δώσει το «παρών», στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

«Δεν έχω θέσει τέτοιον στόχο. Θα το αξιολογήσω πλησιάζοντας στο Μουντιάλ των ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού. Προς το παρόν θέλω να το απολαμβάνω μέρα με τη μέρα».

Σχετικά άρθρα