Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΓΑΛΛΙΑ > «Η οικογένεια Αρνό και η Red Bull επισημοποίησαν το σχέδιο εξαγοράς της Παρί!» 

«Η οικογένεια Αρνό και η Red Bull επισημοποίησαν το σχέδιο εξαγοράς της Παρί!» 

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση της Παρί βρίσκεται η Red Bull, με το «RMC Sport» να αποκαλύπτει το σχέδιο εξαγοράς που υπάρχει από τον όμιλο και την οικογένεια Αρνό.

Αντούαν Αρνό Red Bull Παρί

Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εξαγορά της Παρί, από δύο πολύ «δυνατά» ονόματα.  

Αρχικά, η Red Bull, που έχει μπει για τα καλά στον χώρο του ποδοσφαίρου, μετά και τη συμφωνία με τον Γιούργκεν Κλόπ.  

Ενώ στο… παιχνίδι για τη γαλλική ομάδα έχει μπει και η οικογένεια Αρνό. Όπως αναφέρει το «RMC Sport» το συγκεκριμένο δίδυμο έκανε γνωστό το σχέδιο εξαγοράς της Παρί.  

Να υπενθυμίσουμε, πως η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας παίζει στη Ligue 2.  

Αναλυτικά, τι ανέφερε ο Αρνό για την επικείμενη εξαγορά της Παρί:  

«Οι αξίες που μεταφέρει, το πάθος που γεννά, τα συναισθήματα που προκαλεί το ποδόσφαιρο ήταν από καιρό ένα μεγάλο πάθος για εμάς.

Επιθυμούμε να συνεχίσουμε να ενσωματώνουμε τις αξίες των υψηλών προδιαγραφών, την κουλτούρα της προσπάθειας και τον σεβασμό για τις παραδόσεις ενός μεγάλου συλλόγου

Η Paris FC είναι παράδειγμα από πολλές απόψεις και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πιερ Φερατσί, ο οποίος παραμένει μέτοχος. Και στον οποίο βασιζόμαστε ακόμα πολύ ως πρόεδρο και όλα τα μέλη του προσωπικού, για την εξαιρετική δουλειά έχουν καταφέρει.

Με την υποστήριξή μας, καθώς και με την υποστήριξη της Red Bull, θα γράψουμε μια όμορφη σελίδα στο γαλλικό ποδόσφαιρο, χωρίς να έχουμε συγκεκριμένους στόχους στην παρούσα φάση. Ο αθλητισμός μερικές φορές επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις». 

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του Σάσα Ταβολιέρι που έκανε λόγο για εξαγορά της Παρί:

«Οι Αντουάν Αρνό και Red Bull θα γίνουν οι επόμενοι ιδιοκτήτες της Παρί. Ένα μεγάλο έργο που είναι στα σκαριά εδώ και ένα μήνα. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την απόκτηση έπαιξε ο Μαρκ Φεράτσι, γιος του Πιερ Φεράτσι». 

Σχετικά άρθρα