Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΓΑΛΛΙΑ > Ντεσάν για Εμπαπέ: «Ασχολούμαι με όσους είναι παρόντες!» (video)

Ντεσάν για Εμπαπέ: «Ασχολούμαι με όσους είναι παρόντες!» (video)

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έδωσε τη δικιά του απάντηση, σχετικά με τη μη συμμετοχή του Κιλιάν Εμπαπέ στους αγώνες του Nations League.  

Ντιντιέ Ντεσάν Κιλιάν Εμπαπέ Εθνική Γαλλίας

Αναστάτωση υπάρχει στο στρατόπεδο της Γαλλίας. Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν σε νυχτερινό κλαμπ της Στοκχόλμης. Ενώ την ίδια ώρα οι συμπαίκτες του δίνουν αγώνες στο UEFA Nations League. Ο Ντιντιέ Ντεσάν σε ερώτηση που του έγινε για την απουσία του 25χρονου, έδωσε τη δικιά του… απάντηση.  

Αναλυτικά, τι δήλωσε ο Ντιντιέ Ντεσάν:  

«Ο Κιλιάν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με τον σύλλογό του. Δεν μπορώ να ξέρω καν ποιο ήταν αυτό το πρόγραμμα. Από την πλευρά μου, ασχολούμαι μόνο με τους παίκτες που είναι παρόντες. Έτσι κι αλλιώς μου έστειλε ένα μήνυμα πριν από τον αγώνα με το Ισραήλ». 

Την ίδια ώρα πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν, πως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να μην παίζει σε όλους τους αγώνες της πατρίδας του.  

Αυτό θα γίνει για να αποφύγει κάποιο πιθανό τραυματισμό, καθώς έχει θέσει ως Νο.1 στόχο την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.  

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του Σαντί Αουνά:  

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε ήδη προειδοποιήσει κατά την τελευταία συνάντηση ότι δεν επιθυμούσε να λάβει μέρος σε αυτό το διεθνές διάλειμμα με τη Γαλλία. Ο επιθετικός μίλησε ανοιχτά για αυτό και οι ”τρικολόρ” το γνώριζαν. Ο Εμπαπέ έχει θέσει το 2025 προτεραιότητά του τη Χρυσή Μπάλα και θα ήθελε, ιδανικά, να παίζει μόνο σημαντικούς αγώνες με τη Γαλλία, για να αποφύγει κάθε κίνδυνο τραυματισμού».  

Σχετικά άρθρα