Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > ACB > Ο Μάριο Χεζόνια άσκησε κριτική στον Ματέο on air και εκείνος έτρεξε να το… μαζέψει

Ο Μάριο Χεζόνια άσκησε κριτική στον Ματέο on air και εκείνος έτρεξε να το… μαζέψει

Ο Μάριο Χεζόνια τα έβαλε με τον προπονητή του μετά την νέα ήττα της Ρεάλ στην Ισπανία.

Οι ήττες φέρνουν μουρμούρα, γκρίνια και συχνά εσωτερικούς τριγμούς. Πολλώ δε μάλλον για τη Ρεάλ Μαδρίτης που δεν είναι συνηθισμένη σε συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η «Βασίλλισα» βρίσκεται σε κρίση, μετράει ήδη 4 ήττες στη σεζόν (δύο στο πρωτάθλημα, μία στην Euroleague και μία στον τελικό του ισπανικού Super Cup) και το κλίμα έχει αρχίσει και γίνεται βαρύ για μία ομάδα και ένα σύλλογο που έχει «πρέπει» και τεράστιες πάντα προσδοκίες.

Η νέα ήττα από τη Μπιλμπάο άνοιξε ακόμα περισσότερο τον… Ασκό του Αιόλου και έφερε σπόντες. Σαν να μην έφταναν τα αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχει και η δημόσια κριτική των παικτών κατά του Τσους Ματέο. Το καράβι οδεύει προς τα βράχια ή πρόκεται για μία ακόμα «φουρτούνα» που θα αποκλιμακωθεί;

Η Ρεάλ ήταν πίσω στο ημίχρονο από τους Βάσκους με 13 πόντους και ο Μάριο Χεζόνια έδωσε μία εξήγηση για το γεγονός αυτό. «Θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ για να κερδίσουμε το οτιδήποτε φέτος. Ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, αλλά μετά μας άλλαξε κι έτσι δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό μαζί με τους νέους παίκτες», είπε ο Κροάτης διεθνής που έβγαλε με τον τρόπο του στη σέντρα τον προπονητή του.

Ο Ματέο από πλευράς του προσπάθησε να μαζέψει κάπως την κατάσταση και τα λεγόμενα του παίκτη του. «Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, όπως πάντα, είναι να μείνουμε ενωμένοι. Κατανοώ ότι ήταν μια στιγμή σύγχυσης. Αυτά για τα οποία πρέπει να μιλήσουμε, θα τα πούμε ιδιωτικά. Δεν μας αρέσει να το κάνουμε on air, αν είναι να ασκήσουμε κριτική σε κάποιον», ήταν τα λόγια του προπονητή της Ρεάλ μετά το τελικό 83-79.

Ζορίζουν τα πράγματα στους «μερένγκες» που ψάχνουν νίκες ηρεμίας.

Σχετικά άρθρα