Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Nέο άκυρο από προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Nέο άκυρο από προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Προβληματισμός στην Γιουνάιτεντ για τον αντί-Τεν Χαγκ. Ποιος προπονητής απέρριψε την προοπτική των «Κόκκινων Διαβόλων!»

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΧΕΝΕΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα υπάρχει στήριξη προς το πρόσωπο του Έρικ Τεν Χαγκ. Ανεπίσημα όμως;

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αναζητούν στην αγορά τον άνθρωπο που… θα αντικαταστήσει τον Έρικ Τεν Χαγκ. Mπορεί, ο ισχυρός άνδρας της Γιουνάιτεντ να ισχύριζεται πως συμπαθεί τον Έρικ. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Κατά καιρούς, να έχουν παίξει διάφορα ονόματα για το πόστο ή μάλλον την ηλεκτρική καρέκλα του πρώτου προπονητή. Ζινεντίν Ζιντάν, Τόμας Τούχελ και άλλοι πολλοί σε μία κατάσταση που προσομοιάζει με παρέλαση ενδιαφερομένων.

Η Γιουνάιτεν επιμένει γερμανικά: Από τον Τούχελ στον Χένες!

Εσχάτως ένα ακόμη όνομα ήρθε στο προσκήνιο. Αυτό αφορά το όνομα του Σεμπάστιαν Χένες. Του ανθρώπου που από τον Απρίλιο του 2023 κατέχει τον πάγκο της Στουτγκάρδης. Ο νεαρός Γερμανός κόουτς έκανε επαφές με ανθρώπους της Γιουνάιτεντ. Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Οι επαφές αφορούσαν συμβόλαιο συνεργασίας από το καλοκαίρι και έπειτα. Όμως, οι ιθύνοντες της ομάδας, εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι. Ο Γερμανός σφυρίζει αδιάφορα. Δίχως να έχει γίνει γνωστό εάν ο Νταν Άσγουορθ και η υπόλοιπη διοικητική ομάδα έχουν σκοπό να επιμείνουν για να φέρουν τον Χένες στην Premier League.

O Xένες, η Μπάγερν και ο… Άσγουορθ!

Ωστόσο, με δεδομένη την προϊστορία του Σεμπάστιαν Χένες με την Μπάγερν Μονάχου, είναι εξαιρετικά πιθανό ο ίδιος να εποφθαλμιά τη θέση του Κομπανί και να περιμένει τη στιγμή του.

Τέλος, ο 42χρονος τεχνικός έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους Σουηβούς, έως το καλοκαίρι του 2027. Επί των ημερών του, η Στουτγκάρδη επέστρεψε στο Champions League, έχοντας έως στιγμής απολογισμός 1 βαθμό σε δύο παιχνίδια. Έχουν μία ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1. Ακόμη έχουν και μία ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο τη Σπάρτα Πράγας.

Σχετικά άρθρα