Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΓΑΛΛΙΑ > «Θα παίζω μόνο όταν θέλω εγώ»: Τι θυσιάζει ο Εμπαπέ για να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα; 

«Θα παίζω μόνο όταν θέλω εγώ»: Τι θυσιάζει ο Εμπαπέ για να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα; 

Χρυσή Μπάλα ή εθνική Γαλλίας; Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως έχει επιλέξει να… θυσιάσει την καριέρα του στους «τρικολόρ», για να κερδίσει αυτή την ξεχωριστή ατομική διάκριση!

Κιλιάν Εμπαπέ Εθνική Γαλλίας

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει θέσει ως Νο.1 στόχο της καριέρας του να πάρει τη Χρυσή Μπάλα της επόμενης σεζόν. Τι θυσιάζει για να το καταφέρει; 

Ένα «τρελό» δημοσίευμα θέλει τον Γάλλο να αφήνει σε δεύτερη μοίρα την εθνική του ομάδα, για να κατακτήσει μία ατομική διάκριση, που ελάχιστοι έχουν χαρεί.  

Συγκεκριμένα, ο Σαντί Αουνά αναφέρει πως ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε αυτή την απόφαση, ώστε να αποφύγει έναν ενδεχόμενο τραυματισμό. Επίσης, υπογραμμίζει πως ο 25χρονος θα αγωνίζεται μόνο σε αγώνες, οι οποίοι, θα είναι σημαντικοί.  

Αναλυτικά, τι αναφέρει το δημοσίευμα:  

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε ήδη προειδοποιήσει κατά την τελευταία συνάντηση ότι δεν επιθυμούσε να λάβει μέρος σε αυτό το διεθνές διάλειμμα με τη Γαλλία. Ο επιθετικός μίλησε ανοιχτά για αυτό και οι ”τρικολόρ” το γνώριζαν. Ο Εμπαπέ έχει θέσει το 2025 προτεραιότητά του τη Χρυσή Μπάλα και θα ήθελε, ιδανικά, να παίζει μόνο σημαντικούς αγώνες με τη Γαλλία, για να αποφύγει κάθε κίνδυνο τραυματισμού». 

Αν ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα, αυτή η εξέλιξη θα βάλει «φωτιά» στο στρατόπεδο της Γαλλίας.  

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν έχει παίξει συνολικά 86 φορές με το εθνόσημο και έχει σκοράρει 48 γκολ. Όντας ο τρίτος σε αριθμό γκολ όλων των εποχών, πίσω από τους Ανρί και Ζιρού.

Πάντως, ακούγεται απόλυτα φυσιολογικό να θέλει να κατακτήσει μία Χρυσή Μπάλα.  

Γεγονός που μπορεί να έχει να κάνει και με τη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με την φανέλα της «βασίλισσας» έχει παίξει συνολικά 11 φορές, έχοντας επτά γκολ και μία ασίστ. 

Τι λέτε ο Εμπαπέ θα καταφέρει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα το 2025; 

Σχετικά άρθρα