Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΓΑΛΛΙΑ > Παρί Σεν Ζερμέν «τρέμε», έρχεται η Παρί: Πώς η Dior, η Louis Vuitton και ο… Κλοπ, φέρνουν «επανάσταση» στη Γαλλία!

Παρί Σεν Ζερμέν «τρέμε», έρχεται η Παρί: Πώς η Dior, η Louis Vuitton και ο… Κλοπ, φέρνουν «επανάσταση» στη Γαλλία!

Η Παρί είναι έτοιμη να… αλλάξει σελίδα με τον Αντουάν Αρνό και τη Red Bull να γίνονται οι ιδιοκτήτες της ομάδας, σύμφωνα με τον Σάσα Ταβολιέρι.  

Αντουάν Αρνό Red Bull Παρί

Η Παρί είναι έτοιμη να… αλλάξει σελίδα. Η γαλλική ομάδα είναι στην πρώτη θέση της Ligue 2 και στόχο έχει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.  

Ο Σάσα Ταβολιέρι, στον προσωπικό του λογαρισμό στα social media, μεταφέρει μία πολύ σημαντική εξέλιξη, που μπορεί να φέρει πολλές αλλαγές στην ομάδα.  

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσιάζει ως νέους ιδιοκτήτες του συλλόγου τον Αντουάν Αρνό και τη Red Bull.  

Αναλυτικά, το δημοσίευμα το Σάσα Ταβολιέρι: 

«Οι Αντουάν Αρνό και Red Bull θα γίνουν οι επόμενοι ιδιοκτήτες της Παρί. Ένα μεγάλο έργο που βρίσκεται στα σκαριά εδώ και ένα μήνα. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την απόκτηση έπαιξε ο Μαρκ Φεράτσι, γιος του Πιερ Φεράτσι». 

Ποιος είναι ο Αντουάν Αρνό;  

Ο Γάλλος επιχειρηματίας είναι χρόνια στο προσκήνιο, εξαιτίας της δουλειάς του, κυρίως στον χώρο της μόδας.  

Το 2005 ξεκίνησε την καριέρα του στο διαφημιστικό τμήμα της Luis Vuitton και έγινε διευθυντής επικοινωνίας το 2007.  

Μάλιστα, το 2012 ήρθε σε επαφή με αρκετούς αθλητές (Μοχάμεντ Αλί, Ζινεντίν Ζιντάν) στην καμπάνια, «Core Values», που δημιούργησε ο ίδιος.  

Από το 2011 έως το 2023 ήταν με επιτυχία στην «Berluti». Υπό τις οδηγίες του η γαλλική εταιρεία κατάφερε να αυξήσει τα κέρδη της επιχείρησης από 45 εκατομμύρια στα 130! Ενώ, τα τελευταία δύο χρόνια είναι στον όμιλο της «Cristian Dior», όντας και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας!

Πλέον, είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του, έχοντας στο πλευρό την πάντα ισχυρή Red Bull, η οποία, θα προσθέσει ακόμα μία ποδοσφαιρική ομάδα στο δυναμικό της! 

Άραγε θα καταφέρει ο Αρνό με τη Red Bull να φέρουν την Παρί στη μεγάλη κατηγορία; Την απάντηση κανείς δεν την ξέρει, αλλά έχουν τα φόντα να πετύχουν μεγάλα πράγματα.

Τα δυνατά «χαρτιά» του Αρνό και της Red Bull

Ας μην ξεχνάμε, πως η οικογένεια Αρνό θεωρείται ως η δεύτερη πλουσιότερη στον κόσμο!

Ενώ, η Red Bull κατάφερε να πάρει την υπογραφή του Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας τον ρόλο του Παγκόσμιου Επικεφαλή Ποδοσφαίρου!

Σχετικά άρθρα