Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ > Οι Άγγλοι της Τσέλσι «ζεσταίνονται» εν όψει Ελλάδας: Τι θα συναντήσει η Εθνική;

Οι Άγγλοι της Τσέλσι «ζεσταίνονται» εν όψει Ελλάδας: Τι θα συναντήσει η Εθνική;

Σε λίγες ημέρες η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Αγγλία (10/10, 21:45). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρακολουθεί τους παίκτες της Τσέλσι, που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θα προσπαθήσουν να βάλουν σε «μπελάδες» την άμυνα της «γαλανόλευκης».

Εθνική Ελλάδας Εθνική Αγγλίας Πάλμερ Μαντουέκε

Η Εθνική Ελλάδας θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της.  

Ωστόσο, θα έχει δύσκολη αποστολή, καθώς θα πρέπει να μην… πληγωθεί στην αναμέτρηση απέναντι στην Αγγλία (10/10, 21:45). 

Τα «τρία λιοντάρια» είναι γνωστό πως διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Όμως, μία ομάδα της Premier League, φαίνεται πως έχει παίκτες που βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση και θα ενισχύσουν το σύνολο του Κάρσλεϊ.  

Ο «καυτός» Πάλμερ και ο… εκτελεστής Μαντουέκε 

Η Τσέλσι αν και… στραβοπάτησε κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ (06/10, 1-1) είδε τους Πάλμερ και Μαντουέκε να συνεχίζουν τα «μαγικά» τους.  

Ο πρώτος διανύει ένα εξαιρετικό «φεγγάρι», μιας και από την περσινή σεζόν κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις. Ο Πάλμερ έφτασε τις πέντε ασίστ σε επτά αγωνιστικές του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα προσπέρασε τον Ντε Μπρόινε (11) και έγινε ο πρώτος σε… σερβιρίσματα μέσα στο 2024 (12)! 

Από την άλλη, ο συμπαίκτης στους «μπλε» δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα.  

O Μαντουέκε έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε έξι αγωνιστικές της Premier League, με τελευταίο του τέρμα, να είναι απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ.  

Και όλα αυτά ενώ η εθνική τους περιμένει. Δεν είναι γνωστό, το αν και το πόσο θα αγωνιστούν, αλλά ο Λι Κάρσλεϊ, τους ανταμείβει για τις εμφανίσεις του.  

Ο Μαντουέκε έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος, στον αγώνα της Αγγλίας απέναντι στην Φινλανδία (10/09, 2-0).

Δείτε την αποστολή της Αγγλίας για τον αγώνα με την Ελλάδα:

Τι έκανε η Εθνική στα πρώτα δύο παιχνίδια του Nations League;

Η Εθνική Ελλάδας έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τις υποχρεώσεις της στο Nations League, αφού σε δύο αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες νίκες.

Μάλιστα, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στις δύο περιπτώσεις, ενώ συνολικά μετράει πέντε γκολ στο ενεργητικό της.

Η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη, αλλά η «γαλανόλευκη» δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει και να προκριθεί στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Σχετικά άρθρα