Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Τρέλα για τον Μέσι: Μοίρασε μια selfie και δύο… άκυρα ο Αργεντινός! (video)

Τρέλα για τον Μέσι: Μοίρασε μια selfie και δύο… άκυρα ο Αργεντινός! (video)

Τρεις οπαδοί εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μπορέσουν να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι.

Τα μεγαλύτερα όνειρα τα κάνουν τα μικρά παιδιά. Ίσως σε εκείνη την ηλικία να είναι λίγο πιο εύκολο να πιστέψουν σε αυτά και να τα πραγματοποιήσουν. Πόσω δε μάλλον όταν έχουν να κάνουν με τον Λιονέλ Μέσι.

Κάτι τέτοιο είδαμε και στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Τορόντο (05/10) για το πρωτάθλημα του MLS. Μπορεί το τελικό 1-0 να διαμόρφωσε ο Λεονάρντο Καμπάνα στις καθυστερήσεις (93’), ωστόσο ο Μέσι ήταν αυτός που τράβηξε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα. Και είναι λογικό.

Πιο συγκεκριμένα ένας νεαρός οπαδός ντυμένος στα χρώματα της Μπαρτσελόνα, πήδηξε μέσα στο γήπεδο και έτρεξε μανιωδώς προς τον παίκτη με το Νο 10 στην φανέλα. Αφού ξέφυγε από τους ανθρώπους της ασφάλειας, έφτασε δίπλα στον Μέσι και ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία. Εκείνος με ένα χαμόγελο στα χείλη έκανε το χατίρι του νεαρού και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Στη συνέχεια ο μικρός, απόλυτα εκστασιασμένος, σήκωσε τα χέρια του θριαμβευτικά, καθώς ο σεκιουριτάς τον συνόδευε εκτός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα έλαβε το  χειροκρότημα των περισσότερων από 20.000 ατόμων που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Με την τρέλα για τον Μέσι να ξεχειλίζει, δύο ακόμη οπαδοί, ενήλικες εν προκειμένω, προσπάθησαν επίσης να πετύχουν τη στιγμή της δόξας τους με τον Αργεντινό. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αλλά το προσωπικό ασφαλείας τους απέτρεψε άμεσα.

Υπήρξε ακόμη και τέταρτη προσπάθεια που δεν ξεκίνησε καν, καθώς ο φίλαθλος δεν μπόρεσε να μπει μέσα στο γήπεδο.

Η τρέλα για τον Λιονέλ Μέσι είναι κάτι που θα βρεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μπορεί στην εν λόγω αναμέτρηση η Ίντερ Μαϊάμι να πήρε τη νίκη, όμως ο πραγματικός νικητής είναι σίγουρα ο νεαρός φίλαθλος που ναι μεν μπήκε σε περιπέτειες αλλά έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Σχετικά άρθρα