Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Μία ομάδα μόνος του: Ο Βινίσιους τα έκανε όλα και… χάρισε τους τρεις βαθμούς στη Ρεάλ!

Μία ομάδα μόνος του: Ο Βινίσιους τα έκανε όλα και… χάρισε τους τρεις βαθμούς στη Ρεάλ!

Εκπληκτικός Βινίσιους, έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Βιγιαρεάλ, στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0, που περιμένει «γκέλα» της Μπαρτσελόνα!

Ρεάλ Μαδρίτης Βιγιαρεάλ

«Μαγικός» Βινίσιους υπέγραψε τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Βιγιαρεάλ (2-0). Τα έκανε όλα «χόρεψε» τους αντιπάλους του, σκόραρε και… δήλωσε πως θέλει τη Χρυσή Μπάλα.

Με αυτή την επικράτηση, οι Μαδριλένοι έφτασαν την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga, έχοντας αγώνα παραπάνω.

Μπροστά στο σκορ χωρίς να… ενθουσιάσει

Η Ρεάλ δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ωστόσο, στο 14′ ο Βαλβέρδε σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Παρά το γκολ η Βιγιαρεάλ συνέχισε να… πατάει καλύτερα και στο 16′ είχε δοκάρι με τον Πεπέ.

Στο 30′ ο Βινίσιους «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και λίγο έλειψε να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Εμπαπέ.

Ο Βραζιλιάνος ήταν πραγματικά ασταμάτητος και δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Στο 38′ ο Εμπαμπέ συνεργάστηκε με τον Βίνι και ο πρώτος θέλησε να περάσει και τον τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Κάπως έτσι, το σύνολο του Αντσελότι πήγε στα αποδυτήρια, χωρίς να ενθουσιάσει, αλλά έχοντας τον έλεγχο του αγώνα.

«Μαγεία» Βίνισιους και αγωνία για Καρβαχάλ

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν εξαιτίας του Βινίσιους. Ο 24χρονος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε και έκανε ό,τι ήθελε!

Στο 73′ ο άσος της «βασίλισσας» έκανε το 2-0 με έναν «κεραυνό» από πολύ μακρινή απόσταση. Έξι λεπτά αργότερα αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, αλλά δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό.

Στη συνέχεια του αγώνα δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση, από καμία ομάδα, που έδειξαν πως συμβιβάζονται με το αποτέλεσμα.

Ανησυχία στο στρατόπεδο των Μαδριλένων, με τον Καρβαχάλ να αποχωρεί με φορείο στις καθυστρήσεις του παιχνιδιού!

Η ομάδα του Μαρθελίνο, μπορεί να έχασε αλλά κανείς δεν μπορεί να… μειώσει την πολύ καλή πορεία που έχει κάνει μέχρι στιγμής. Το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι τρίτο στη βαθμολογία και θα περιμένει ένα… στραβοπάτημα της Ατλέτικο Μαδρίτης, για να συνεχίσει να είναι πίσω από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Τσουαμενί, Μεντί, Καμαβινγκά (71′ Μιλιτάο), Μόντριτς (90′ Βάσκεθ), Βαλβέρδε, Μπέλιγκχαμ, Βινίσιους (79′ Γκιουλέρ), Εμπαπέ (71′ Ροντρίγκο)

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο): Κόντε, Κίκο Φεμένια, Κόστα, Αλμπιόλ (68′ Μπαϊγί), Κάρδονα (86′ Μπερνάτ), Γκέιγ, Παρέχο (79′ Τεράς), Κομεσάνα, Μπαένα (68′ Πίνο), Πεπέ (68′ Ακομάς), Μπάρι 

Σχετικά άρθρα