Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Nίκη «χρυσάφι» για τον Βόλο, 2-1 τον Ατρόμητο και απομακρύνθηκε από την τελευταία θέση!

Nίκη «χρυσάφι» για τον Βόλο, 2-1 τον Ατρόμητο και απομακρύνθηκε από την τελευταία θέση!

Ο Βόλος πήρε μία νίκη… ανάσα κόντρα στον Ατρόμητο (1-2) και απομακρύνθηκε από την τελευταία θέση της Stoiximan Super League!

Βόλος Ατρόμητος

Μεγάλο «τρίποντο» για τον Βόλο, ο οποίος, κέρδισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο (1-2) και… ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της Stoiximan Super League.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους οκτώ βαθμούς, παίζοντας με 10 παίκτες από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Προβάδισμα για τον Ατρόμητο και μία κόκκινη που τα… άλλαξε όλα

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση και στο 21′ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ μετά από σουτ του Φαν Βέερτ.

Στο 33′ της αναμέτρησης ο Καλογερόπουλος, έπιασε μία κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων, αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία.

Το πρώτο γκολ ήρθε από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο 41ο λεπτό. Ο Λιουμπιτάνα πήρε την μπάλα στην περιοχή και με ιδανικό τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα του Κόβατς.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήρθε η φάση που άλλαξε όλο το παιχνίδι. Ο Μπρόρσον τιμωρήθηκε αρχικά με κίτρινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο, για ένα άτσαλο μαρκάρισμα, αλλά ο VAR είχε αντίθετη άποψη. Κάλεσε τον διαιτήτη και εκείνος άλλαξε την απόφασή του και έδειξε την απευθείας κόκκινη στον παίκτη του Ατρομήτου.

Ανατροπή σε λίγα δευτερόλεπτα και δεύτερη νίκη της σεζόν

Ο Βόλος πήρε τα… ηνία της αναμέτρησης και πίεσε με στόχο να γυρίσει το παιχνίδι.

Στο 67′ ο Γκλάβτσιτς ισοφάρισε για την ομάδα του, που δεν άργησε να πάρει το προβάδισμα. Στο επόμενο λεπτό ο Κόμπα έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Κόσζτα πετάχτηκε στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Βόλο!

Οκτώ λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να έχουμε την ισοφάριση. Ο Καρλίτος με έναν «κεραυνό» έστειλε την μπάλα δοκάρι και έξω φτάνοντας μία… ανάσα από το 2-2!

Στο 76′ ο Γκλάβτσις άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, αφού δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Τα εναπομείναντα λεπτά ανήκαν εξ ολοκλήρου στον Ατρόμητο, ο οποίος, πίεσε για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 89′ ο Καρλίτος πήρε κεφαλιά στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τελευταία προσπάθεια του Ατρομήτου ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μίχρολ να μην ευστοχεί από καλή θέση.

Κάπως έτσι, ο Βόλος πήρε ένα τεράστιο «διπλό», που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο τέλος της σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Π. Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Μανσούρ, Μπρόρσον, Κίνι, Τσιγγάρας (78′ Μίχορλ), Ουεντραόγκο (85′ Σαυρόπουλος), Γιουμπιτάνα (46′ Τσακμάκης), Μπακού (78′ Γκονζάλες), Φαν Βέερτ (68′ Καρλίτος), Ουάρντα

Βόλος (Σ. Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας (46′ Σούντγκρεν), Καλογερόπουλος, Κορέα, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Μεντιέτα (88′ Βιγιαφάνες), Κόμπα (85′ Μίλετιτς), Ασεχνούν, Κόσζτα

Σχετικά άρθρα