Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Γιασικεβίτσιους για Μπαρτζώκα: «Δεύτερη φορά που μου υποδεικνύει πως να κοουτσάρω»

Γιασικεβίτσιους για Μπαρτζώκα: «Δεύτερη φορά που μου υποδεικνύει πως να κοουτσάρω»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξήγησε γιατί έγινε έξαλλος με τον ομόλογό του, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Τη δική του εκδοχή στο επεισόδιο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα έδωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό με 82-71.

Η σκληρή Φενέρ του Λιθουανού ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια της «σκυλομαχίας» της πρεμιέρας κυρίως χάρις την αποτελσματική της άμυνα. Τα βλέμματα ωστόσο συγκέντρωσε το επεισόδιο στο φινάλε ανάμεσα στους δύο προπονητές.

Μπαρτζώκας και Γιασικεβίτσιους αντάλλαξαν μερικές κουβέντες με τον Έλληνα τεχνικό μάλιστα να κάνει λόγο για ασέβεια στη μεικτή ζώνη. Ο Σάρας δεν άφησε το περιστατικό να περάσει ασχολίαστο και όταν του δόθηκε το βήμα στη Συνέντευξη Τύπου, ανέφερε πως…

«Πρώτα από όλα να πω ότι έχω πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο και ήθελα να το κρατήσω στην οικογένεια των προπονητών, αλλά έκανε κάποια σχόλια που άκουσα. Είναι η δεύτερη φορά που μου υποδεικνύει πώς να κοουτσάρω. Η πρώτη που συνέβη ήταν όταν βρισκόταν στην Χίμκι. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν προπονητή να μου πει τι πρέπει να κάνω με την ομάδα μου. Πιστεύω ότι αυτό είναι απαράδεκτο».

«Αντρική νίκη»

Νωρίτερα είχε επισημάνει ότι… «Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να παίρνεις νίκες. Ελπίζεις να μη χάνεις παίκτες, οπότε πήραμε τη νίκη, αλλά πρέπει να δούμε τι έγινε με τον Ουίλμπεκιν. Αυτή τη στιγμή η υγεία του είναι πιο σημαντική από τη νίκη.

Το να κερδίζεις μία τόσο καλή ομάδα στην πρεμιέρα, είναι υπέροχο. Η μισή ομάδα είναι καινούργια. Χρειαζόμαστε τη συνδρομή των νέων παικτών, ήταν μία αντρική νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι φανταστικός, παίζει με δύναμη, ξέρει τι κάνει και το να τους βγάλεις εκτός ρυθμού είναι απίθανο, αλλά τα καταφέραμε.»

Σχετικά άρθρα