Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > EUROPA LEAGUE > Και τώρα, μόνο Μπάγεβιτς για τον Λουτσέσκου: Θα κάνει με τον ΠΑΟΚ ό,τι κανείς άλλος στην Ελλάδα!

Και τώρα, μόνο Μπάγεβιτς για τον Λουτσέσκου: Θα κάνει με τον ΠΑΟΚ ό,τι κανείς άλλος στην Ελλάδα!

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Στεάουα Βουκουρεστίου (03/10, 22:00) και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζεται να φτάσει ακόμα πιο κοντά σε ένα «μυθικό» ρεκόρ!

Ραζβάν Λουτσέσκου ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Στεάουα Βουκουρεστίου (03/10, 22:00), για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Kαι ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζεται να γράψει ιστορία!

Άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στην προσπάθεια που θα γίνει για την πρόκριση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Ξεχωριστό παιχνίδι θα είναι και για τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», που θα έρθει αντιμέτωπος με μία ομάδα της πατρίδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα φτάσει τους 56 αγώνες, όντας προπονητής του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και με αυτόν τον τρόπο θα είναι ένα βήμα πιο κοντά από μία ξεχωριστή πρωτιά.

Ποιον ισοφάρισε και ποιον προπονητή κυνηγάει;

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος θα φτάσει τον Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός) σε αριθμό ευρωπαϊκών αγώνων με μόνο μία ελληνική ομάδα.

Μοναδικός τεχνικός που έχει παραπάνω συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης με έναν σύλλογο της πατρίδας μας είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σέρβος έχει καθοδηγήσει την ΑΕΚ συνολικά 61 φορές σε αναμετρήσεις εκτός συνόρων και μέχρι σήμερα απολαμβάνει την πρώτη θέση. Ενώ, συνολικά έχει 117 ευρωπαϊκούς αγώνες στις… αποσκευές του, με ελληνικές ομάδες.

Πότε θα έχει την ευκαιρία να «σπάσει» το ρεκόρ ο Ραζβάν Λουτσέσκου;

Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι στο τέλος της League Phase του Europa League ο Ραζβάν Λουτσέσκου να προσπέρασει τον 75χρονο.

Αν συνεχίσει να καθοδηγεί τον ΠΑΟΚ, στο τέλος της πρώτης φάσης της διοργάνωσης θα έχει συνολικά 62 αγώνες. Δηλαδή έναν παραπάνω από τον Μπάγεβιτς.

Καταλυτική ημερομηνία είναι η 30 Ιανουαρίου, όταν οι Θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Τότε, ο Ρουμάνος τεχνικός θα φτάσει τον… μαγικό αριθμό 62 και θα γίνει ο Νο.1 σε ευρωπαϊκές συμμετοχές, με μόνο μία ελληνική ομάδα! Ένα «μυθικό» ρεκόρ που ο Λουτσέσκου «γλυκοκοιτάζει» και είναι κοντά στην κατάρριψή του!

Αναλυτικά, ο δρόμος προς το ρεκόρ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου (03/10, 22:00)

ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19:45)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΠΑΟΚ (07/11, 22:00)

Ρίγα – ΠΑΟΚ (28/11 19:45)

ΠΑΟΚ – Φερεντσβάρος (12/12, 19:45)

ΠΑΟΚ – Σλάβια Πράγας (23/01, 22:00)

Ρεάλ Σοσιεδάδ – ΠΑΟΚ (30/01, 22:00)

Σχετικά άρθρα