Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Ματέο για Ρεάλ: «Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε αλλάξει πολλά»

Ματέο για Ρεάλ: «Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε αλλάξει πολλά»

Ο Τσους Ματέο, μετά την ήττα-σοκ της Ρεάλ Μαδρίτης από την Κορούνια, τόνισε πως η ομάδα του έκανε αρκετές αλλαγές και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Τσους Ματέο Ρεάλ Μαδρίτης

Χρόνο φαίνεται πως χρειάζεται ο Τσους Ματέο για την Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να θυμίσει ξανά… Βασίλισσα!

Η πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, δεν ήταν… ευχάριστη για τη Ρεάλ. Βίωσε μία σοκαριστική ήττα από τη νεοφώτιστη Λέιμα Κορούνια, με 86-85 και μάλιστα, με ένα απίθανο τρόπο!

 Η «Βασίλισσα» ήταν μπροστά στο σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα, με 82-85 και η κατοχή ήταν στους γηπεδούχους. Τότε, ο Γιούνιο Μπαρουέτα επιχείρησε σουτ τριών πόντων, ευστόχησε, αλλά δεν έμεινε σε αυτό!

Κέρδισε και το φάουλ από τον Ντζάναν Μούσα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη γραμμή της φιλανθρωπίας, για μία συμπληρωματική βολή. Εκεί, δεν λάθεψε και χάρισε μία «μαγική» νίκη στην ομάδα του!

Έπειτα από το φινάλε του αγώνα, ο Τσους Ματέο τόνισε πως το καλοκαίρι που πέρασε, έγιναν αρκετές αλλαγές στον σύλλογο. Κάτι που σημαίνει, όπως είπε, πως απαιτείται χρόνος για να βρουν τον καλό τους εαυτό. 

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός:

«Πρέπει να δουλεύουμε μέρα με τη μέρα και φυσικά να εμφανιστούμε καλύτεροι στους αγώνες. Πρέπει να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ, να μοιράζουμε την μπάλα λίγο περισσότερο από όσο κάνουμε και να καταλάβουμε τι είδους παιχνίδι θέλουμε τη δεδομένη στιγμή. Είναι καταστάσεις που διορθώνονται δουλεύοντας. Ελπίζω αυτού του είδους οι καταστάσεις να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε.

Μπορούμε να βρούμε όποιες δικαιολογίες θέλουμε αν θέλουμε να αναζητήσουμε δικαιολογίες, αλλά δεν θέλουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά να δουλεύουμε. Δεν παίζουμε όπως θα θέλαμε. Φέτος έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα, αν έχεις το παιχνίδι για να το κερδίσεις, πρέπει να το πάρεις και σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορέσαμε».

Σχετικά άρθρα