Αρχική > BLOGS > Προγνωστικά Τσάρλυ: Η άνοδος του Εμπαπέ και η πελατειακή σχέση 

Προγνωστικά Τσάρλυ: Η άνοδος του Εμπαπέ και η πελατειακή σχέση 

Οι προτάσεις του Τσάρλυ για τα μεγάλα ματς στο διήμερο του Champions League (22/10 & 23/10).

Εμπαπέ

Ρεάλ-Ντόρτμουντ 

Ο περσινός τελικός του Champions League. Η Ντόρτμουντ θα θέλει να πάρει την ρεβάνς απο την περσινή ήττα με 2-0. Εύκολο όμως δεν θα είναι. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, προέρχεται από ήττα στην Λιλ και χρειάζεται την νίκη. 

Από το καλύτερο παιχνίδι του Εμπαπέ με την φανέλα της Ρεάλ 

Βρίσκεται και σε μία περίοδο που ο Εμπαπέ αρχίζει να παίρνει τα πάνω του. Ο Γάλλος σταρ, άνοιξε με υπέροχο τέρμα το σκορ στο Βίγο και ο Αντσελότι στις δηλώσεις του, είπε πως βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η Ντόρτμουντ έχει 6 βαθμούς με 10-1 τέρματα στα δύο πρώτα παιχνίδια και είναι άνετη με το πλασάρισμά της. Στην Bundesliga πάντως έχει προβλήματα, πληρώνοντας πως δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Για την ακρίβεια κράτησε στα δύο πρώτα παιχνίδια το μηδέν στην άμυνα και στην συνέχεια μετρά 5 goal goal,  με οver 2,5. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, μετά την ήττα στην Λιλ, έχουν ανάγκη τη νίκη. Τον άσο με over 2,5 μπορεί να τον φέρουν μόνοι τους, αλλά και με την βοήθεια της Ντόρτμουντ, αν χρειαστεί, και φτάνει στο 1,95. 

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν

Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα, είναι πελατειακές. Η Μπάρτσα αντιμετωπίζει τον τύραννό της, την ομάδα που τα τελευταία χρόνια την έχει ταπεινώσει όσο καμία. 

Η πελατειακή σχέση, έφερε τον Φλικ στην Βαρκελώνη 

Μετά το περίφημο 8-2, η Μπάγερν μετρά τρεις νίκες με 3-0 και μία με 2-0 απέναντι στην Μπάρτσα. Ένα σερί 5 νικών με συνολικά τέρματα 19-2. Στο ταπεινωτικό 8-2, ο Φλικ βρισκόταν στον πάγκο της Μπάγερν. Έχει γίνει ξεκάθαρο σε αυτά τα παιχνίδια, πως το γρήγορο κάθετο ποδόσφαιρο της Μπάγερν, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ποδόσφαιρο της Μπάρτσα, με τις πολλές πάσες σε μικρό χώρο και το ανέβασμα των πίσω γραμμών. Αυτή η πραγματικότητα έκανε και τους ανθρώπους της Μπάρτσα, σε ένα καλοκαίρι που σκεφτόντουσαν αλλαγές, να φέρουν στην Βαρκελώνη τον δήμιό τους. Ο Φλικ ήρθε και στο ξεκίνημα η συνεργασία του με την Μπάρτσα μοιάζει ευεργετική. Το χάντικαπ όμως που είχε να καλύψει απέναντι στην Μπάγερν ήταν πραγματικά τεράστιο. Η ομάδα του Κομπανί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από θρίαμβο επί της Στουτγκάρδης με 4-0. Στο Champions League και οι δύο έχουν μία νίκη και μία ήττα. Χρειάζεται αποτέλεσμα η Μπάγερν και είναι στο χέρι της να το πάρει. Το Χ2Δ στο 1,62. 

Τρίτη (22/10

22.00 Ρεάλ – Ντόρτμουντ 1 over 2,5@ 1,95. 

Τετάρτη (23/10)

22.00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Χ2Δ@ 1,62

Σχετικά άρθρα