Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Αδιανόητη 9η αγωνιστική στην Stoiximan Super League: Πώς «έχασαν» όλοι, εκτός από έναν;

Αδιανόητη 9η αγωνιστική στην Stoiximan Super League: Πώς «έχασαν» όλοι, εκτός από έναν;

Συγκλονιστική ήταν η 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League! Ουσιαστικά, βρήκε τους διεκδικητές του τίτλου «χαμένους», εκτός από έναν!

Super League

Δεν υπάρχει αυτό που έγινε, στην 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League! Δεν κέρδισε κανένας, από τους πέντε διεκδικητές του τίτλου!

ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ γνώρισαν ήττες, ενώ οι μοναδικοί από τους πέντε, που ήρθαν αντιμέτωποι μεταξύ τους, κατάφεραν να… χάσουν βαθμούς αμφότεροι!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε, αλλά ο Άρης είχε ξανά τον Μορόν και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (27/10, 1-1). Ένας βαθμός, όμως, που αποδείχθηκε… χρυσός!

Οι «μικροί» δαγκώνουν

Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που την «πάτησε». Ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κράτησε το 1-0 (26/10) ως το τέλος και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη στις Σέρρες.

Έπειτα, ακολούθησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν σε… mission impossible στην Τρίπολη, τουλάχιστον όπως φάνηκε στην πράξη. Ο Asteras AKTOR είχε τις στιγμές του, τις αξιοποίησε και πήρε τους τρεις βαθμούς

Και έτσι, φτάνουμε στο ματς της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ήττα-σοκ από τον ΟΦΗ (27/10, 1-2), παρά το γεγονός ότι είχε πάρει το προβάδισμα!

Ποιος είναι ο «νικητής» της αγωνιστικής;

Βάσει αποτελεσμάτων, ο νικητής της αγωνιστικής, είναι ο Άρης! Το σύνολο του Άκη Μάντζιου, βγήκε αλώβητο από το ΟΑΚΑ και με τον βαθμό που πήρε, απολαμβάνει τη «μοναξιά» της κορυφής!

Πλέον, οι «κίτρινοι» είναι πρώτοι με 18 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 17 και οι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, με 15.

Αναλυτικά, η βαθμολογία της Stoiximan Super League, μετά από 9 αγωνιστικές:

Σχετικά άρθρα