Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > «Μισή» η Άρσεναλ, μα στο τέλος μένει ένα… γιατί, απέναντι στη Λίβερπουλ

«Μισή» η Άρσεναλ, μα στο τέλος μένει ένα… γιατί, απέναντι στη Λίβερπουλ

Πολλές απουσίες για την Άρσεναλ και ισοπαλία στη «μάχη» με τη Λίβερπουλ (27/10, 2-2), στο Emirates. «Γλυκόπικρη» γεύση για τους Λονδρέζους στο φινάλε.

Άρσεναλ Λίβερπουλ

Σπουδαία «μάχη» μεταξύ Άρσεναλ και Λίβερπουλ είχε το μενού της 9ης αγωνιστικής στην Premier League. Παρ’ όλα αυτά, το φινάλε του αγώνα, τις βρήκε ισόπαλες με 2-2 (27/10), με τη Σίτι να παραμένει ως μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, ωστόσο στο φινάλε, οι Λονδρέζοι μένουν με μία «γλυκόπικρη» γεύση.

Αρχικά, προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό, μετά από μία καταπληκτική προσπάθεια του Σάκα. Οι «reds» όμως, είχαν απάντηση λίγα λεπτά αργότερα. 

Εννέα λεπτά αργότερα, έπειτα από κόρνερ, ο Φαν Ντάικ έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα για να γράψει το 1-1. Ο Κέλεχερ όμως, έμελλε να νικηθεί για άλλη μια φορά, πριν από το ημίχρονο.

Ο Ράις εκτέλεσε φάουλ, ο Μερίνο έπιασε καρφωτή κεφαλιά και στο 43’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Άρσεναλ. 

Παρά τους πολλούς τραυματισμούς της, έδειχνε να αντέχει. Τουλάχιστον, μέχρι να την «πληγώσει» ο Σαλάχ, στο 81ο λεπτό, που με αριστουργηματικό πλασέ, εκτέλεσε τον Ράγια και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μένει με ένα «γιατί» η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ μένει με ένα «γιατί», καθώς ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς και ουσιαστικά, πήγε «μισή» κόντρα στη Λίβερπουλ. Καλαφιόρι, Έντεγκααρντ, Σαλιμπά, Τίρνεϊ και Τομιγιάσου απουσίαζαν και τα δυσάρεστα, δεν σταματούν εδώ.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι «κανονιέρηδες» έχασαν και τον Γκάμπριελ Μαγκαλάες, που βγήκε ως αναγκαστική αλλαγή, στο 54ο λεπτό, λόγω τραυματισμού. 

Έτσι, αφού κατάφεραν να βρίσκονται μπροστά στο σκορ στο 80ο λεπτό, με όλα αυτά τα προβλήματα, ο Μικέλ Αρτέτα, πιθανότατα αισθάνεται σαν να… χάθηκαν τρεις βαθμοί, μέσα από τα χέρια του.

Σχετικά άρθρα