Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Με Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός – «Μέσα» ο Βέλεθ για τον Άρη

Με Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός – «Μέσα» ο Βέλεθ για τον Άρη

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επέστρεψε στο βασικό σχήμα για το Παναθηναϊκός – Άρης, της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ για τον μεταξύ τους αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (27/10, 18:00). Οι «πράσινοι» έκαναν γνωστή την ενδεκάδα για το εν λόγω ματς, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να επαναφέρει τον Γιώργο Βαγιαννίδη σε αυτή. 

Υπενθυμίζεται πως κόντρα στην Τσέλσι, σε αυτή τη θέση είχε αγωνιστεί ο Γιάννης Κότσιρας. Επιπλέον να σημειώσουμε πως ο Βαγιαννίδης επιστρέφει στη δράση έπειτα από έναν μήνα και συγκεκριμένα το ματς που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό (22/09).

Σχετικά με την υπόλοιπη ενδεκάδα, συγκριτικά με τον αγώνα του Conference League, φανέλα βασικού πήραν ξανά ο Μπακασέτας, ο Αράο με τον Ίνγκανσον και τον Τετέ.

Η ενδεκάδα έχει ως εξής: Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι, Γερεμέγεφ

Από την άλλη ο Άρης θα παραταχθεί στον αγώνα με τρεις αλλαγές. Αρχικά ο Βέλεθ πήρε τη θέση του Φαμπιάνο. Παράληλλα οι Φρίντεκ και Σίστο θα αγωνιστούν αντί των Χουάβνκαρ και Σουλεϊμάνοφ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Μάγι, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Σιφουέντες, Μάνου Γκαρθία, Ναντί, Σίστρο, Μορόν

Σχετικά άρθρα