Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Ο Μπέλιγχαμ έχει… κλόνο και αυτός βγάζει μάτια στην Championship!

Ο Μπέλιγχαμ έχει… κλόνο και αυτός βγάζει μάτια στην Championship!

Ο αδερφός του Τζουντ Μπέλιγχαμ, Τζομπ, είναι ο καλύτερος νεαρός παίκτης στη δεύτερη κατηγορία Αγγλίας.

Μπορεί όλος ο κόσμος να παραμιλά για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, όμως έχετε δει τον αδερφό του; Εκτός από την απίστευτη ομοιότητά τους εμφανισιακά, ο Τζομπ Μπέλιγχαμ βγάζει… μάτια στην Championship, χαράζοντας τον δικό του ξεχωριστό δρόμο.

Η Σάντερλαντ κάνει μια ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα, μετρώντας 28 βαθμούς στις πρώτες 14 αγωνιστικές. Οδηγός της στο έως τώρα ταξίδι είναι ο νεαρός Μπέλιγχαμ.

Ο 19χρονος είναι πραγματικά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Στη χθεσινή νίκη με 2-0 απέναντι στην Όξφορντ (26/10) άνοιξε το σκορ στο 16’ και σημείωσε έτσι το δεύτερο προσωπικό του γκολ για φέτος. 

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Τζομπ πραγματικά αποτελεί τον μαέστρο των «μαύρων γατών». Ουσιαστικά εκείνος οργανώνει το παιχνίδι και τα στατιστικά του το επιβεβαιώνουν και με το παραπάνω.

Λειτουργώντας σαν… ρομπότ ο 19χρονος μεσοεπιθετικός κατέχει την πρωτιά σε όλες (!!) τις παρακάτω κατηγορίες, συγκριτικά με τους ποδοσφαιριστές κάτω των 21 στο πρωτάθλημα: 

Πάσες

Πάσες που οδήγησαν σε σουτ

Πάσες – κλειδιά

Ακρίβεια στις σέντρες

Κερδισμένες μονομαχίες στο επιθετικό τρίτο

Επαφές στην αντίπαλη περιοχή

Εκρηκτικότητα 

Κερδισμένα φάουλ 

Επιτυχημένες αμυντικές ενέργειες

Κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες

Εναέριες μονομαχίες

Τάκλιν

Κοψίματα

Πρόκειται για απλώς απίστευτα πράγματα. Όπως φαντάζει λογικό ο Μπέλιγχαμ έχει ακουστεί πως αν συνεχίσει έτσι, δεν είναι απίθανο το καλοκαίρι να κοστολογείται μέχρι και 15-20 εκατομμύρια λίρες! 

Σχετικά άρθρα