Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > «Σοκ» στο MLS: Πέθανε ο 25χρονος Χόλντεν Τρεντ  

«Σοκ» στο MLS: Πέθανε ο 25χρονος Χόλντεν Τρεντ  

Η Φιλαδέλφια Γιούνιον έκανε γνωστή μία πολύ δυσάρεστη είδηση, καθώς ανακοίνωσε πως ο 25χρονος τερματοφύλακας της, Χόλντεν Τρεντ, έφυγε από τη ζωή.  

Χόλντεν Τρεντ Φιλαδέλφια Γιούνιον

Το MLS είναι σε κατάσταση «σοκ». Η Φιλαδέλφια Γιούνιον ανακοίνωσε πως ο 25χρονος τερματοφύλακας της, Χόλντεν Τρεντ, άφησε την τελευταία του πνοή.  

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Η οικογένειά του ζήτησε μέσω ανάρτησης στα ΜΜΕ να δείξουν διακριτικότητα και να σεβαστούν το πένθος τους.  

O νεαρός νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στις ΜΕΘ, αλλά και πάλι με επιθυμία των δικών του ανθρώπων δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΜLS:  

«Η Major League Soccer ενώνεται με τη Φιλαδέλφια και ολόκληρη την ποδοσφαιρική μας κοινότητα στο πένθος για τον τραγικό θάνατο του τερματοφύλακα της, Χόλντεν Τρεντ. Ένας νεαρός τερματοφύλακας με λαμπρό μέλλον, ο Τρεντ επέδειξε αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό καθημερινά. Συνεισέφερε στη στενή ομάδα τερματοφυλάκων στη Φιλαδέλφεια. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αρραβωνιαστικιά του, την οικογένεια και τους φίλους του, τους συμπαίκτες του και ολόκληρη την ομάδα του. Το MLS συντονίζεται με τον σύλλογο για να παρέχει στους παίκτες και στα μέλη της οικογένειας τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της τραγικής περιόδου». 

Σχετικά άρθρα