Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > CONFERENCE LEAGUE > Λίγοι το είδαν: Τι περίεργο είχε η φανέλα της Τσέλσι κόντρα στον Παναθηναϊκό;

Λίγοι το είδαν: Τι περίεργο είχε η φανέλα της Τσέλσι κόντρα στον Παναθηναϊκό;

Αλήθεια, παρατήρησε κανείς ένα… περίεργο logo που είχε στη φανέλα της η Τσέλσι; Πάντως, υπήρχε συγκεκριμένος λόγος για την ύπαρξή του!

Τσέλσι

Η Τσέλσι είχε εύκολο βράδυ στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό (24/10, 1-4), αλλά και κάτι… περίεργο στη φανέλα της! 

Η Nike «ντύνει» τους «μπλε» του Λονδίνου και ως είθισται, το logo της βρίσκεται πάνω στη φανέλα της ομάδας. Ωστόσο, στο ματς με τους «πράσινους» υπήρχε κάτι… ασυνήθιστο. 

Αντί για το οριζόντιο σήμα της γνωστής εταιρίας, που γνωρίζουμε καλά, είχε τοποθετηθεί στις εμφανίσεις των παικτών ένα κάθετο! Κάτι που προκάλεσε αρκετές απορίες.

Ο λόγος πίσω από το κάθετο σήμα

Η εξήγηση, όμως, έχει ήδη δοθεί από τη Nike, πριν από μερικούς μήνες. Στην παρουσία της τρίτης εμφάνισης της Τσέλσι, την οποία φορούσε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, η εταιρεία έκανε γνωστό, πως με τον τρόπο αυτό επιθυμεί να τιμήσει το ποδόσφαιρο γυναικών.

Έτσι, μιλώντας για το «περίεργο» κάθετο logo στην τρίτη εμφάνιση των Λονδρέζων, η Nike εξήγησε ότι: «με αυτόν τον τρόπο και το σύνθημα “together we rise”, τιμούμε το ποδόσφαιρο γυναικών από τη βάση του, μέχρι το μεγαλείο που φτάνει»!

Συγκεκριμένα, θέλει να δείξει την άνοδο του αθλήματος, αλλά και την γρήγορη ανάπτυξή του. Γι’ αυτό και επέλεξε να αλλάξει το παραδοσιακό οριζόντιο σήμα. 

Από την πλευρά της, η Τσέλσι είχε τονίσει πως «με το κάθετο logo γίνεται αντιληπτή η γρήγορη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών».

Τελικά, όπως φάνηκε, όλα είχαν την… εξήγησή τους!

Σχετικά άρθρα