Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > CONFERENCE LEAGUE > Αλόνσο: «Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο εντός έδρας ματς!» 

Αλόνσο: «Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο εντός έδρας ματς!» 

Ο Ντιέγκο Αλόνσο σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV, μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι (24/10, 1-4), τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κερδίσει τα δύο εναπομείναντα εντός έδρας ματς στην Ευρώπη.

Αλόνσο

Η Τσέλσι έφυγε νικήτρια από το ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική του Conference League, απέναντι στον Παναθηναϊκό (24/10, 1-4). Οι «πράσινοι» έχουν συνολικά έναν βαθμό και πλέον… τρέχουν για να μην χάσουν το «τρένο» των νοκ-άουτ.  

Κάτι το οποίο, δήλωσε και ο Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς τόνισε πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να κερδίσει τους δύο επόμενους αγώνες του εντός έδρας. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε πως αν η ομάδα του θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση πρέπει να κάνει αποτελέσματα, μακριά από το… σπίτι της.  

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο:  

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, παίαξεμ καλά στα πρώτα 20 λεπτά. Κάναμε ένα λάθος και ο αντίπαλος σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος πέτυχε τρία γκολ, καθώς χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, κάναμε λάθη κι έτσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα». 

Για το αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το 4/4 στη συνέχεια του Conference League: «Ο στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα κάνουμε ό,τι είναι στο χέρι μας για να το καταφέρουμε. Έχουμε τέσσερα ματς ακόμη, 2 εντός που πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε και βαθμό έξω για να συνεχίσουμε την διαδικασία.» 

Για το αν θεωρεί ότι θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό η ήττα από την Τσέλσι: «Όχι. Πιστεύω ότι η ομάδα πέρα από αυτή την ήττα θα κοιτάξει να ανασυνταχθεί και να ετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Άρη». 

Σχετικά άρθρα