Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > CONFERENCE LEAGUE > «Ένας starman περιμένει στον ουρανό»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού για Τσέλσι με αναφορές σε Μπάλντοκ!

«Ένας starman περιμένει στον ουρανό»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού για Τσέλσι με αναφορές σε Μπάλντοκ!

Ο Παναθηναϊκός προαναγγέλει την μεγάλη αναμέτρηση και θέλει να αφιερώσει τη νίκη στον «Starman» Τζορτζ Μπάλντοκ που δεν μένει πια εδώ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΣΕΛΣΙ

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στο ΟΑΚΑ. Ακολουθεί, παιχνίδι κομβικής και ιστορικής σημασίας για τη 2η αγωνιστική του Conference League απέναντι στην Τσέλσι (19:45) και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ. Όπως προϊδέασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα τιμηθεί η μνήμη του ποδοσφαιριστή της. Λίγες μέρες πριν, ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή και το γεγονός αυτό έχει συγκλονίσει άπαντες στον σύλλογο.

Ωστόσο, τo «τριφύλλι» κοινοποίησε ένα όμορφο βίντεο με αφορμή την ανακοίνωση του σημερινού παιχνιδιού. Στο γραφικό αποκαλύπτεται μία όμορφη αφιέρωση ή ένα μήνυμα προς τον Τζορτζ Μπάλντοκ. «Υπάρχει ένας starman που περιμένει στον ουρανό». Ενώ ακολουθεί μία φωτογραφία από ένα αστεροσκοπείο και το νούμερο φανέλας (32) που φορούσε ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Πολύ όμορφο μήνυμα που προετοιμάζει για τις εκδηλώσεις μνήμης για χάρη του 31χρονου ποδοσφαιριστή της Εθνικής και του Παναθηναϊκού.

Τέλος, οι «Πράσινοι» θα ήθελαν πολύ να μιμηθούν το επίτευγμα της Εθνικής και τη μεγάλη νίκη κατά των Άγγλων στο Wembley. Νικώντας και πάλι Άγγλους σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0 στο Ηράκλειο στο πρώτο του παιχνίδι δίχως τον Starman. Οι παίκτες και ο Ντιέγκο Αλόνσο του αφιέρωσαν τη νίκη.

Δείτε εδώ το βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Σχετικά άρθρα