Αρχική > VIRALS > Τοπική ομάδα απέκλεισε αυτήν του Εσιέν: Όλο το… χωριό μπήκε στο γήπεδο!

Τοπική ομάδα απέκλεισε αυτήν του Εσιέν: Όλο το… χωριό μπήκε στο γήπεδο!

Έκπληξη «μεγατόνων» στο Κύπελλο Δανίας, καθώς μια ομάδα τοπικού, απέκλεισε την άλλοτε πρωταθλήτρια, Νόρτζελαντ του Μίκαελ Εσιέν!

ΜΠΡΑΜΠΡΑΝΤ ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ

Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Το ξέρουμε και μάλλον αυτό ισχύει παντού. Στη Δανία, η «μικρούλα» και άσημη, Μπράμπραντ, μια ομάδα της τέταρτης κατηγορίας έκανε την έκπληξη. Άφησε εκτός συνέχειας την άλλοτε πρωταθλήτρια Δανίας, Νόρτζελαντ του Μίκαελ Εσιέν.

Ωστόσο, να τα πάρουμε από την αρχή. Το παιχνίδι μεταξύ της Μπράμπραντ και της Νόρτζελαντ έληξε ισόπαλο με 1-1. Πήγε στη διαδικασία των πέναλτι που όπως γίνεται κατανοητό, δεν υπάρχει ποτέ φαβορί. Έπειτα από μία εξαντλητική διαδικασία, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μία σπουδαία πρόκριση με 10-9 στα πέναλτι. Οι γηπεδούχοι ευστόχησαν στο τελευταίο.

Αμέσως μετά το τελευταίο εύστοχο χτύπημα, παίκτες και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι. «Ντου» στο γήπεδο και πολύ όμορφες εικόνες από τα τρελά πανηγύρια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε μέσος των Τσέλσι και Παναθηναϊκού, Μίκαελ Εσιέν είναι βοηθός προπονητή στη Νόρτζελαντ.

Δείτε τις σκηνές:

Σχετικά άρθρα