Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Ο ατζέντης του Πετρούσεφ φώναξε «επιτέλους»: Τι είχε… δείξει για το deal Ολυμπιακού-Ερυθρού Αστέρα;

Ο ατζέντης του Πετρούσεφ φώναξε «επιτέλους»: Τι είχε… δείξει για το deal Ολυμπιακού-Ερυθρού Αστέρα;

Πώς ο ατζέντης του Φίλιπ Πετρούσεφ είχε δείξει την πρόθεσή του να υπάρξει deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και μία από τις ομάδες του Βελιγραδίου.

Φίλιπ Πετρούσεφ Ολυμπιακός Ερυθρός Αστέρας Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Και τελικά, ο Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και ο ατζέντης του έκανε νέο «tweet». Ένα «σενάριο» που «έπαιζε» για καιρό και φάνηκε να «παγώνει» πριν λίγες ημέρες. Εν τέλει, «έκλεισε» το βράδυ της Τρίτης (22/10).

Ο 24χρονος Σέρβος αποχωρεί για Βελιγράδι, λοιπόν, δίνοντας τέλος σε ένα σίριαλ, το οποίο είχε ως πρωταγωνιστή και τον ατζέντη του.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ατζέντης του Φίλιπ Πετρούσεφ, είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, πως το σενάριο παραχώρησης του πελάτη του στον Ερυθρό Αστέρα, από τον Ολυμπιακό, δεν ίσχυαν. Η λέξη-κλειδί, όμως, ήταν το «δυστυχώς».

«Δυστυχώς, όλες οι πληροφορίες για ενίσχυση ομάδων της EuroLeague του Βελιγραδίου είναι εντελώς λανθασμένες. Καμία συμφωνία δεν υπάρχει και δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση εδώ και δύο εβδομάδες», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Η πρόθεσή του, λοιπόν, ήταν ξεκάθαρη. Έβλεπε το μέλλον του πελάτη του, μακριά από τον Ολυμπιακό. Και κάπως έτσι, επανήλθε το βράδυ της Τρίτης (22/10), με νέο «χτύπημα» στο Twitter.

«Napokon» έγραψε χαρακτηριστικά και χρησιμοποίησε ένα screenshot, που δίνει τον ορισμό της λέξης. Στα ελληνικά, σημαίνει «επιτέλους». Έδειξε, λοιπόν, πόσο πολύ ήθελε από την πλευρά του, να δει ολοκληρωμένο το συγκεκριμένο deal.

Ο Πετρούσεφ έπαιξε σε τέσσερα ματς με τον Ολυμπιακό στη φετινή Euroleague. Ο μέσος όρος του χρόνου συμμετοχής του ήταν τα 10 λεπτά και 52″. Σε αυτά, είχε 5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ανά ματς.

Σχετικά άρθρα