Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > «Eπιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ!»

«Eπιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ!»

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Την είδηση αποκάλυψε σερβικό μέσο.

ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από σερβικά μέσα και πιο συγκεκριμένα από το Meridiansport.rs o Φιλίπ Πετρούσεφ εμφανίζεται ένα βήμα από την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί θα συναντήσει τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο. Όπως πιθανώς θυμούνται οι περισσότεροι, για τον παίκτη υπήρχε ενδιαφέρον όλο το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, ο σερβικός σύλλογος δεν μπορούσε να προχωρήσει την υπόθεση.

Οι τραυματισμοί των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ καθιστούσαν οποιαδήποτε συζήτηση για αποχώρησή του αδύνατη.

Όμως, τώρα οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές, ιδίως και μετά τον τραυματισμό του Τζόελ Μπολομπόι για τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Πετρούσεφ αναχωρεί με τη μορφή δανεισμού και πηγαίνει σε έναν σύλλογο, όπου θα έχει βασικό ρόλο. Στη Σερβία, η κίνηση αυτή θεωρείται εξαιρετική και αλλάζει σίγουρα τα δεδομένα του εγχώριου ανταγωνισμού. Τέλος, ο 24χρονος Σέρβος έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως τον Ιούνιο του 2025. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός διατηρεί την οψιόν ανανέωσής του για έναν ακόμη χρόνο. Δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Σχετικά άρθρα