Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > CONFERENCE LEAGUE > Conference League: Πόσταρε το «τίκι τάκα» του Παναθηναϊκού στη Βοσνία!

Conference League: Πόσταρε το «τίκι τάκα» του Παναθηναϊκού στη Βοσνία!

Το Conference League, «θυμήθηκε» το γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο παιχνίδι με την Μπόρατς για να υπενθυμίσει την έναρξη της 2ης αγωνιστικής της League Phase της διοργάνωσης!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΟΡΑΤΣ

Η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα. Champions League, Europa League και Conference League έχουν πλήρες πρόγραμμα και οι ελληνικές ομάδες μας «ρίχνονται» στην μάχη της Ευρώπης. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν αποστολές με Βικτόρια Πλζεν και Μάλμε αντίστοιχα, ενώ το «τριφύλλι» υποδέχεται την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ (24/10, 19:45). Οι «πράσινοι» έχουν ήδη συγκεντρώσει έναν βαθμό, τον πρώτο της ιστορίας τους στο Conference League και δίνουν τεράστιας σημασίας και ιστορικής αξίας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ενδεχόμενη νίκη απέναντι στο νούμερο ένα φαβορί της διοργάνωσης, θα τους απογειώσει.

Ωστόσο, μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η UEFA, προσέφερε μία γερή δόση από Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα, πόσταρε το γκολ που σημείωσε το «τριφύλλι» στη Μπάνια Λούκα, στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της League Phase. Aπέναντι στη Μπόρατς. Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1). Τέλος, το τέρμα του Παναθηναϊκού σημείωσε ο Τάσος Μπακασέτας στο 11ο λεπτό έπειτα από πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια.

Όπως μπορείτε να δείτε, η μπάλα έφτασε από την άμυνα των «πρασίνων» στα δίχτυα του Σισκόφσκι με 11 επάφές. Πιο συγκεκριμένα 10 πάσες και το σουτ του αρχηγού του Παναθηναϊκού στο τέλος, ως 11η επαφή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Σχετικά άρθρα