Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Αταμάν για Final Four: «Περιμένω πρώτα μήνυμα από την ομάδα»

Αταμάν για Final Four: «Περιμένω πρώτα μήνυμα από την ομάδα»

Ο Εργκίν Αταμάν περιμένει μία ένδειξη από την ομάδα του για να προτρέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βγάλει εισιτήρια για το Final Four.

Πέρυσι τέτοια εποχή, παρότι ο Παναθηναϊκός ήταν μία «φρέσκια» ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, ο Εργκίν Αταμάν δεν αποθαρρύνθηκε να προτρέψει τους φίλους της ομάδας ώστε να σπεύσουν για να προμηθευτούν εισιτήρια για το Final Four του Βερολίνου από πολύ νωρίς.

Ο Τούρκος τεχνικός βγήκε προφητικός, δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό. Μερικούς μήνες μετά και κατά τη διάρκεια χορηγικής εκδήλωσης, ο τρις πρωταθλητής της Euroleague εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος και εξήγησε το λόγο.

Γνωστός για τα mind games του, δεν τίθεται θέμα περί μη πίστης του στην ομάδα φυσικά. Απλά ο υπεραισιόδοξος Εργκίν Αταμάν βρήκε την ευκαιρία να δώσει για μία ακόμα φορά κίνητρο με τα λεγόμενά του.

Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία του με το Insta Car και έδωσε την αφορμή στον προπονητή του, να πεισμώσει ακόμα περισσότερο τους αθλητές του.

«Την περυσινή σεζόν το είπα αυτό γιατί ήθελα να στείλω ένα μεγάλο μήνυμα στον κόσμο. Φέτος θέλω να περιμένω λίγο, θα είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στο Final Four, περιμένω αυτό το μήνυμα από τους αρχηγούς και από την ομάδα. Σύντομα θα έρθει και αυτό το μήνυμα, αλλά πρώτα θέλω να το στείλει η ομάδα».

Σλούκας: «Πέρασε δύσκολο καλοκαίρι, παραμυθένιο ό,τι κάναμε πέρυσι»

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έκανε λόγο για το επίπεδο ετοιμότητας, το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε και την προσαρμογή των νεοφερμένων.

«Το παρελθόν είναι παρελθόν, ο κόσμος θυμάται και όλοι ζούμε για το παρόν. Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτά που κάναμε πέρυσι ήταν κάτι το παραμυθένιο, κάτι το φανταστικό αλλά όπως βλέπετε η χρονιά έχει ξεκινήσει περίεργα για εμάς. Προσπαθούμε να εντάξουμε όλοι μαζί τις νέες προσθήκες οι οποίες είναι υψηλού επιπέδου στην πετυχημένη συνταγή που ήταν η περυσινή.

Θέλει χρόνο. Κάποιοι παίκτες, όπως και εγώ, δεν βρισκόμαστε στα καλύτερα στάδια επιπέδου που θέλω να βρίσκομαι επειδή πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι με τον τραυματισμό μου. Όλα αυτά σιγά σιγά, χτίζονται μέρα με την ημέρα. Υπάρχει το μέταλλο, υπάρχει το υλικό, οπότε είμαστε όλοι αισιόδοξοι για το μέλλον.

Του κοόουτς του αρέσει να μιλάει για μακροπρόθεσμους στόχους, εγώ σαν παίκτης είναι το κοντινό που μου αρέσει να μιλάω και να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος του Παναθηναϊκού όπως και πέρυσι είναι να πάει όσο υψηλότερα μπορεί στα play off και από και πέρα να παίξει τα ρέστα του στα play off είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε καλές ομάδες. Αυτό έγινε και πέρυσι, αυτό θα γίνει και φέτος».

Σχετικά άρθρα