Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Με το βλέμμα στο μέλλον ο Ινιέστα: Με τι θα ασχοληθεί, μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση;

Με το βλέμμα στο μέλλον ο Ινιέστα: Με τι θα ασχοληθεί, μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση;

Ο Αντρές Ινιέστα αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει και μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους!

Ινιέστα

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες, από την στιγμή που ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. 

Ο Ισπανός θρύλος, στις 8 Οκτωβρίου του 2024, «κρέμασε» επισήμως τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τερματίζοντας μια καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις. Τόσο σε συλλογικό, όσο και εθνικό επίπεδο.

Έτσι, σε ηλικία 40 ετών, ο Ινιέστα δεν θα κοσμεί πια τους αγωνιστικούς χώρους. Τουλάχιστον, ως… ποδοσφαιριστής.

Έφτασε κοντά στα 1000 παιχνίδια, 962 για την ακρίβεια και πέρα από τις πάσες του, φημιζόταν και για την… πειθαρχία του! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι σε κανένα από αυτά, δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα!

Τι κρύβει, όμως, το μέλλον για τον άλλοτε «αστέρα» της Μπαρτσελόνα; Καθώς φαίνεται, αυτό θα τον βρει και πάλι στον χώρο του ποδοσφαίρου. Απολύτως λογικό, αφού… κυλάει στο αίμα του. 

Όπως ο ίδιος μοιράστηκε στους λογαριασμούς του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολουθεί πια μαθήματα προπονητικής! Έτσι, βρίσκεται ένα βήμα από τους πάγκους!

«Ευχαριστώ την UAE FA για την ευκαιρία που μου δίνει να μάθω τα μυστικά της προπονητικής», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Αντρές Ινιέστα. 

Τι λέτε; Θα τον δούμε στην τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα» ή της εθνικής Ισπανίας, που τίμησε ως παίκτης, φορώντας τις φανέλες τους;

Σχετικά άρθρα