Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Άρης: Η «λύση» για τα Β’ ημίχρονα που… πληγώνουν, στο 75% των περιπτώσεων!

Άρης: Η «λύση» για τα Β’ ημίχρονα που… πληγώνουν, στο 75% των περιπτώσεων!

Αν θέλει να κερδίσει ο Άρης, γνωρίζει τι πρέπει να αποφύγει, στο δεύτερο ημίχρονο! Πρόκειται, μάλιστα, για μία συνθήκη, που τον έχει «πληγώσει» σε τρεις, από τις τέσσερις συνολικά περιπτώσεις, που την έχει ζήσει!

Άρης Μάντζιος

Ο Άρης βρήκε την αδυναμία του, την «πολεμά» και βλέπει τους κόπους του να αποδίδουν! Το σύνολο του Άκη Μάντζιου διανύει μία εξαιρετική περίοδο. Αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο της Athens Kallithea (20/10, 2-0), έφτασε στις τέσσερις διαδοχικές νίκες, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κορυφή της Stoiximan Super League, μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Με «μεστό» ποδόσφαιρο, οι Θεσσαλονικείς έχουν βρει τα πατήματά τους, τόσο στον επιθετικό τομέα, όσο και στον αμυντικό. Οι 17 βαθμοί δεν πρέπει να προκαλούν εντύπωση, αν αναλογιστούμε πως διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής, στις 8 πρώτες αγωνιστικές, μετρούν 12 γκολ υπέρ και 6 κατά.

Στο ΟΑΚΑ, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με την ψυχολογία στα ύψη. Ωστόσο, για να έχει βάσιμες ελπίδες να φύγει με τους τρεις πόντους, γνωρίζει πως υπάρχει κάτι, το οποίο θα πρέπει να… αποφύγει!

Τα Β’ ημίχρονα που… πληγώνουν τον Άρη

Τα πέντε από τα έξι τέρματα που έχει δεχθεί ο Άρης, έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Έχουν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεων!

Το μοναδικό που ξεφεύγει από τον κανόνα, είναι το γκολ του Άντριου Γιουνγκ, από τη λευκή βούλα, που είχε κάνει το 1-0 για τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ένα ματς, που είχε ακόμα δύο γκολ για τους Κρητικούς, στο δεύτερο 45λεπτο, για να τους χαρίσουν τη νίκη με 3-2. 

Πέρα από αυτό, ο Άρης έχει δει την εστία του να παραβιάζεται, μετά την επιστροφή του από τα αποδυτήρια, σε άλλες τρεις περιπτώσεις. Απέναντι στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, το «πλήρωσε» με δύο ισοπαλίες. 

Η μοναδική φορά που… γλύτωσε, ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό. Τότε, δέχτηκε γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά με το σκορ υπέρ του στο 2-0, η νίκη παρέμεινε στα χέρια. 

Έμαθε και δεν… ξαναέπαθε

Το τέρμα του Μαροκινού φορ, ήταν και το τελευταίο που δέχθηκε ο Άρης, όχι μόνο σε δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο πρωτάθλημα γενικώς! Έμαθε από την αδυναμία του και έγινε καλύτερος. 

Μέτρησε τρεις απώλειες βαθμών, στα τέσσερα ματς που μάζεψε την μπάλα από την εστία του, στο δεύτερο μέρος. Ποσοστό που φτάνει στο 75%!

Παρ’ όλα αυτά, τον τελευταίο μήνα, όλα έχουν αλλάξει. Μένει να φανεί, εάν ο Άκης Μάντζιος θα μπορέσει να διατηρήσει την ομάδα του, σε αυτούς τους ρυθμούς.

Σχετικά άρθρα