Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Βιλερμπάν: Μισή ντουζίνα τραυματίες, προστέθηκε και ο Πάρις Λι

Βιλερμπάν: Μισή ντουζίνα τραυματίες, προστέθηκε και ο Πάρις Λι

Ο Πάρις Λι ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των τραυματιών της Βιλερμπάν.

Ολοένα και μακραίνει το απουσιολόγιο της Βιλερμπάν με τους «πονοκεφάλους» να μεγαλώνουν στο κεφάλι του Πουπέ. Νέο πλήγμα και «φρέσκος» στη λίστα των τραυματιών ο Πάρις Λι, που αποχώρησε τραυματίας από την έδρα της Σαλόν και την ήττα της Βιλερμπάν από την ουραγό.

Η ομάδα από τη Λυών λίγες ώρες έπειτα από το θρίαμβό της επί της Μπασκόνια και την επική ανατροπή με επιμέρους σερί 17-0 στο φινάλε, τα βρήκε σκούρα μακριά από το «σπίτι» της για το γαλλικό πρωτάθλημα γνωρίζοντας την ήττα την τρίτη παράταση στο «Colisee» (109-107). Αποτέλεσμα που της έφερε συγκάτοικους στην κορυφή της Pro A.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ο Πουπέ έχασε και τον Πάρις Λι με τραυματισμό. Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού γύρισε το πόδι του και αποχώρησε από το παρκέ, προσθέτοντας το όνομά του στη μακριά λίστα όσων βρίσκονται στα… πιτς ενόψει των προσεχώς.

Ο νεαρός Γάλλος τεχνικός πρέπει να βρει τις λύσεις να τα βγάλει πέρα χωρίς τον βραχύσωμο Καμερουνέζο στη Βρκελώνη (25/10) αφού οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμα και απουσία τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

Την ίδια περίοδο, εκτός για τη Βιλερμπάν βρίσκοντια και οι Νάντο ντε Κολό, Μέλβιν Αζανσά, Εμπαγέ Εντιαγέ και Ταρίκ Μπλακ. Επίσης, αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, είναι και ο Τζόφρι Λοβέρν.

Σχετικά άρθρα