Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > CHAMPIONS LEAGUE > Απίθανο δημοσίευμα από την Bild: Αυτός είναι ο λόγος που η Ντόρτμουντ δεν θα κάνει προπόνηση στο Μπερναμπέου!  

Απίθανο δημοσίευμα από την Bild: Αυτός είναι ο λόγος που η Ντόρτμουντ δεν θα κάνει προπόνηση στο Μπερναμπέου!  

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ταξιδεύει στη Μαδρίτη, για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ (22/10, 22:00) για τη League Phase του Champions League, με την «Bild» να κάνει γνωστό τον λόγο για τον οποίο οι Γερμανοί δεν έκαναν προπόνηση στο Μπερναμπέου!

Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρεάλ Μαδρίτης

Όλα τα πρωταθλήματα βγήκαν από τον… πάγκο που υπήρχε λόγω των εθνικών ομάδων. Την επανεμφάνισή του είναι έτοιμο να κάνει και το Champions League. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της League Phase είναι το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ (22/10, 22:00).  

Δηλαδή, μία επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης.  

Σύμφωνα με την «Bild» η γερμανική ομάδα δεν θα προπονηθεί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, υπό τον φόβο μην την παρακολουθούν κατάσκοποι!  

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Ντόρτμουντ δεν θέλει να ρισκάρει να γίνουν γνωστές οι τακτικές της! 

Αναλυτικά, το δημοσίευμα της «Bild»:  

«Η Ντόρτμουντ θα παίξει στο Champions League στην έδρα της πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η επανάληψη του τελικού της περασμένης σεζόν που η BVB έχασε με 2-0. 

Υπάρχει όμως μια διαφορά: Για πρώτη φορά, η Ντόρτμουντ δεν θα κάνει προπόνηση στο αντίπαλο γήπεδο πριν από έναν εκτός έδρας αγώνα πρώτης κατηγορίας, αλλά ολοκληρώνει την τελευταία προπόνηση αυτή τη Δευτέρα στις 11.30 π.μ. στο δικό της προπονητικό γήπεδο στο Brackel! 

Ο προπονητής Νούρι Σαχί φαίνεται ότι φοβάται τους κατασκόπους της Real που θα μπορούσαν να κρύβονται στο Estadio Santiago Bernabéu. Αυτό σημαίνει ότι ο Σαχίν δεν θα μπορούσε να ασκήσει καμία ειδική τακτική μπροστά στο κροτίδα. Στη Ντόρτμουντ όμως έχει ησυχία και ησυχία. 

Ωστόσο, ως συνήθως, οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να είναι στα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης. Αυτό διευκρινίζει η UEFA». 

Τι έχουν κάνει τις πρώτες δύο αγωνιστικές;  

H ομάδα του Νούρι Σαχίν είναι στην πρώτη θέση της League Phase, μιας και έχει κάνει φανταστικούς αγώνες.

Από την άλλη, η Ρεάλ έχασε την 2η αγωνιστική και θα ψάξει απάντηση απέναντι στην περσινή φιναλίστ του θεσμού. 

Σχετικά άρθρα