Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Μανωλάς και Πανναξιακός «τρολάρουν» την EA, έγιναν viral σε όλον τον πλανήτη! 

Μανωλάς και Πανναξιακός «τρολάρουν» την EA, έγιναν viral σε όλον τον πλανήτη! 

O Kώστας Μανωλάς συνδύασε το ντεμπούτο του, με τη φανέλα του Πανναξιακού με πέντε γκολ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην ομάδα, από όπου κατάγεται και «τρέλανε» τους πάντες με τα πέντε γκολ που πέτυχε!

Κώστας Μανωλάς Πανναξιακός

Τι και αν ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες; Ο Κώστας Μανωλάς φόρεσε ξανά τη φανέλα του Πανναξιακού και μπόρεσε να συνδυάσει την επανεμφάνισή του στη ομάδα της Νάξου, με μία καταπληκτική επίδοση.  

Μπορεί να τον είχαμε συνηθίσει να παίζει ως κεντρικός αμυντικός, ωστόσο, στον χθεσινό (20/10) αγώνα της ομάδας ήταν σέντερ φορ! 

Μάλιστα, σκόραρε και πέντε φορές, μέχρι και το 35’ όταν και βγήκε αλλαγή. Για την ιστορία, η ομάδα του κέρδισε με 12-1 τον Μαρπησσαϊκό. Η εμφάνιση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έκανε… θόρυβο και στα Μέσα του εξωτερικού!  

Συγκεκριμένα, πολλές δημοφιλείς σελίδες, έκαναν δημοσίευση με επίκεντρο την εμφάνιση του Μανωλά. Ταυτόχρονα, πολλές σελίδες που ασχολούνται με το gaming θέλησαν να «τρολάρουν» την ΕΑ. Μιας και σε παλαιότερα παιχνίδια FIFA είχε μία από τις χειρότερες αξιολογήσεις σε ό,τι αφορά το σουτ.  

Δείτε τι γράφουν στο εξωτερικό για τον Μανωλά

Σχετικά άρθρα