Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Ατάκα με νόημα από τον Λουτσέσκου στην… κάμερα: Τι είπε ο Ρουμάνος και σε ποια φάση αναφερόταν;

Ατάκα με νόημα από τον Λουτσέσκου στην… κάμερα: Τι είπε ο Ρουμάνος και σε ποια φάση αναφερόταν;

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βγήκε εκτός εαυτού με μία διαιτητική απόφαση και έστρεψε το βλέμμα του στον τέταρτο και στις κάμερες για να εκφράσει τα παράπονά του. Τι είπε ο Ρουμάνος τεχνικός;

ΑΕΚ ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου

Ένα ντέρμπι με τα… όλα του. Γκολ, φάσεις και πολύ έντονες στιγμές. Στο 42’ και με το σκορ στο 1-1, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε φάουλ εις βάρος του Ότο στον Πήλιο.  Αυτή η απόφαση έκανε έξω φρενών τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος, εξέφρασε τα παράπονά του στην κάμερα και στον τέταρτο διαιτητή.  

«Άλλη μία φορά, που είμαστε σε αυτό το γήπεδο»: Ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έτρεξε προς το μέρος του και του έδωσε την κίτρινη κάρτα για τη διαμαρτυρία του.  

Στη συνέχεια το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Μουκουντί να ηρεμεί τον 55χρονο τεχνικό. Να υπενθυμίσουμε, πως ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Μπάμπα, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Πιερό. 

Σχετικά άρθρα