Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > STOIXIMAN GBL > Ανέτρεψε το Λαύριο ο Κολοσσός και έκανε «σεφτέ» στην Stoiximan GBL!

Ανέτρεψε το Λαύριο ο Κολοσσός και έκανε «σεφτέ» στην Stoiximan GBL!

O Kολοσσός ανέτρεψε διαφορά 14 πόντων και νίκησε το Λαύριο με 82-74. «Σεφτέ» για τους Ροδίτες, ουραγοί οι Λαυριώτες στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL!

ΛΑΥΡΙΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Το Λαύριο υποδέχτηκε τον Κολοσσό H Hotels στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, όμως πάλι δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη, αν και προηγήθηκε ακόμη και με 14 πόντους. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, το Λαύριο έδειξε καλή εικόνα για τρία περίπου δεκάλεπτα, ωστόσο στο τέλος πάλι έχασε τη διαφορά και υπέκυψε στον αντίπαλό του. Αυτή τη φορά ήταν ο Κολοσσός, ο οποίος δεν είχε ακόμη πανηγυρίσει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το 82-74 ήταν το τελικό σκορ με τους «θαλασσί» να κάνουν σεφτέ. Στον αντίποδα, τον Κώστα Μέξα προβληματίζει η συμπτωματολογία των τελευταίων παιχνιδιών. Το Λαύριο ξεκινά καλά αλλά δεν μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Για τους γηπεδούχους, Μουράτος με 19 πόντους ήταν ο κορυφαίος, ενώ στηρίγματα προσέφεραν οι Γκρίφιν και Γουάχαμπ με 12 πόντους έκαστος.

Τέλος για τους νικητές, ο άλλοτε σταρ της Euroleague, Άντριου Γκάουντλοκ ήταν καθοριστικός, έχοντας συνεισφέρει 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 43-29, 58-61, 74-82

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα