Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Ο Παναιτωλικός πήρε ήδη «τίτλο»: Κέρδισε την αγάπη του κόσμου του, εκδρομές και όνειρα για το μέλλον!

Ο Παναιτωλικός πήρε ήδη «τίτλο»: Κέρδισε την αγάπη του κόσμου του, εκδρομές και όνειρα για το μέλλον!

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Παναιτωλικού δεν είναι η δεύτερη θέση, ούτε το 3X3, ούτε οι 14 βαθμοί. Είναι η αγάπη που παίρνει από τον κόσμο του!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο Αγρίνιο, μετά και την χθεσινή (19/10) επικράτηση επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι με 2-0, άπαντες κάνουν… όνειρα Ευρώπης. Η ομαδάρα του Γιάννη Πετράκη αποτελεί ένα πολύ όμορφο και ζηλευτό ποδοσφαιρικό παραμύθι. Με την συμπλήρωση 8 αγωνιστικών στη Stoiximan Super League ο Παναιτωλικός φιγουράρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 14 βαθμούς και βρίσκεται σε… «τροχιά» Play Offs. Με 3Χ3 νίκες στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με OΦΗ, ΑΕΚ και Ατρόμητο, βάσιμα επικρατεί η αίσθηση πως η φετινή χρονιά μπορεί να λάβει ιστορικές διαστάσεις.

Ο Παναιτωλικός έπαιζε… εντός έδρας στο Περιστέρι!

Η ομάδα του Αγρινίου, έχει σχέδιο, διαθέτει τρόπο να πάρει το αποτέλεσμα και συνδυάζει και ουσία. Επίσης, τα «Καναρίνια» είναι μία ομάδα που προέρχεται από την επαρχία σε αντίθεση με τις ομάδες του κέντρου και η παράμετρος αυτή ανεβάζει την αξία και το μέγεθος του επιτεύγματος. Ο Παναιτωλικός είναι μία επαρχιακή ομάδα που έχει κόσμο. Οι εικόνες από το γήπεδο του Περιστερίου είναι αν μην τι άλλο εντυπωσιακές. Κορεό, συνθήματα και υποστήριξη σαν να έπαιζε αυτός εντός έδρας και όχι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Αρκετές… εκατοντάδες κόσμου έδωσε το παρών στο γήπεδο του Περιστερίου. Με στόχο να ανταμείψουν τις προσπάθειες της ομάδας του Γιάννη Πετράκη. Ζήτησαν Ευρώπη. Το ζήτησαν γιατί βλέπουν πως υπάρχει η δυναμική.

Ωστόσο, το στοιχείο αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να καταγραφεί σε κάποια σταστιστική ή να αποτυπωθεί στην OPTA. Μοιάζει περισσότερο με παράσημο… τιμής. Ό,τι έγινε απο χθες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα. Αμιγώς ποδοσφαιρικές εικόνες. Αποθέωση που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σχεδόν αποκλειστικά σε ομάδες του Big-5.

Ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που έχει φέρει τον κόσμο στο γήπεδο

Η διοίκηση της ομάδας, ο Γιάννης Πετράκης, οι παίκτες του και το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα του Αγρινίου κερδίζουν το μεγάλο στοίχημα. Στοίχημα αποτελεί η επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες που ιδίως εκείνες της επαρχίας παραμένουν απογοητευτικά άδειες. Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το πρόγραμμα για τα «Καναρίνια» γλυκαίνει πολύ στο εξής. Με αυτά τα δεδομένα ανυπομονούμε να δούμε τι θα γίνει στο ποδοσφαιρικό Γήπεδο του Παναιτωλικού το προσεχές Σάββατο, με αντίπαλο τον Βόλο στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής (17:00).

Τέλος, από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαρίστησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο της. Για την ακρίβεια, υποκλίθηκε. Μια ελάχιστη ανταπόδοση είναι καλοδεχούμενη. Αν όχι επιβεβλημένη. Παναιτωλικέ, ο κόσμος σου σε αγαπά και σε πιστεύει. Το έχεις κερδίσει!

Σχετικά άρθρα