Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΤΑΛΙΑ > Ο Τεν Χαγκ πήρε θέση για την πώληση του ΜακΤόμινεϊ στη Νάπολι!

Ο Τεν Χαγκ πήρε θέση για την πώληση του ΜακΤόμινεϊ στη Νάπολι!

Οι εμφανίσεις του ΜακΤόμινεϊ με τη φανέλα της Νάπολι δεν περνούν απαρατήρητες. Δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Τεν Χαγκ για τον Σκωτσέζο!

MAKTOMINEΪ ΝΑΠΟΛΙ

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ άφησε τη Γιουνάιτεντ και την Αγγλία για να πάει στην Ιταλία και τη Νάπολι. Εκεί συνάντησε τον Αντόνιο Κόντε.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ δέχτηκε ερώτηση από τους δημοσιογράφους σχετικά με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και τα επιτεύγματα του Σκωτσέζου στη Νάπολι. Για χάρη του, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εκταμίευσε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει. Και η επένδυση αποδίδει καρπούς και με το παραπάνω. Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ σε πέντε παιχνίδια στη Serie A, έχει σημειώσει 2 τέρματα. Οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ και ο Τεν Χαγκ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά.

Η ερώτηση που του έγινε στο πλαίσιο δηλώσεων για το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ αφορούσε ακριβώς αυτό.

Ο Ολλανδός απάντησε πως είναι χαρούμενος για την εξέλιξη του ΜακΤόμινει. Αποκάλυψε πως δεν ήταν επιλογή του ίδιου να τον αφήσει να φύγει. Ήταν περισσότερο μία ανάγκη του συλλόγου να εξασφαλίσει περισσότερα έσοδα εξαιτίας των επιπτώσεων του FFP.

«Είμαι χαρούμενος για τον Σκοτ. Δεν ήθελα να φύγει, αλλά αυτό έχει σχέση με τους κανόνες οικονομικής βιωσιμότητας. Ο σύλλογος πρέπει να συμμορφωθεί με το Financial Fair Play, κάτι που δεν είναι τόσο ευχάριστο. Οι κανόνες είναι κανόνες. Αν μπορούσα να σχολιάσω, θα έλεγα πως είναι κάτι κακό. Ωστόσο, αυτή είναι κατάσταση στο σύλλογο και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται. Αυτή η συνθήκη μας ανάγκασε να αποφασίσουμε να αφήσουμε τον Σκοτ να φύγει» απάντησε ο Ολλανδός.

Τέλος, αρκεί να θυμίσουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε αρκετές πωλήσεις για να εξασφαλίσει έσοδα. Μέισον Γκρίνγουντ και Αάρον Γουάν-Μπισάκα είναι δύο παίκτες που έφεραν έσοδα στον οργανισμό.

Σχετικά άρθρα