Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > NBA > Δεν το… κουνάει (;) ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από τους Μπακς

Δεν το… κουνάει (;) ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από τους Μπακς

Σκέψη για παραμονή του Θανάση Αντετοκούνμπο κάνουν οι Μπακς σύμφωνα με insider του NBA.

Ήταν αρχές Μαϊου όταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φόρεσε για τελευταία φορά τη φορά τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, πατώντας για δύο λεπτά το παρκέ σε ματς με τους Πέισερς για τα playoffs.

Έκτοτε, ο εκρηκτικός φόργουορντ έχει τεθεί νοκ άουτ από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα χάνοντας και τη δυνατότητα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα λόγω προβλήματος τραυματισμού στον αχίλλειο, το οποίο τον ανάγκασε να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου.

Παρόλα αυτά και ενώ το συμβόλαιό του με τους Μπακς ολοκληρώθηκε και έμοιαζε πολύ δύσκολο αυτό να ανανεωθεί, δεν αποκλείεται να συνεχίσει να φορά τη φανέλα των «ελαφιών». Αυτό τουλάχιστον τόνισε ο Κιθ Σμιθ, Αμερικανός δημοσιογράφος και NBA insider.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του Sportac, οι Μπακς εξετάζουν το ενδεχόμενο εκ νέου συνεργασίας τους με τον Θανάση Αντετοκούνμπο που κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα.

Όπως σημειώνεται, η συμβολή του Θανάση Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια των «ελαφιών» και γενικότερα η ψυχολογική του υποστήριξη, εκτιμάται ιδιαιτέρως από τους ιθύνοντες της ομάδας του Ουισκόνσιν και αποτελεί βασικό παράγοντα των σκέψεών που κάνουν για την επιστροφή του αδερφού του Γιάννη στην ομάδα, θέλοντας να κρατήσουν «ζεστό» και τον σούπερ σταρ τους.

Όλα τα παραπάνω παρουσιάζονται παρά το χρονικό διάστημα που απαιτείται ακόμα με δεδομένο για την αγωνιστική του επάνοδο, μετά τον τραυματισμό του.

Σχετικά άρθρα