Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΤΑΛΙΑ > «Παλικάρι» και με 10 η Μίλαν (1-0 την Ουντινέζε) που σώθηκε από το VAR!

«Παλικάρι» και με 10 η Μίλαν (1-0 την Ουντινέζε) που σώθηκε από το VAR!

Ο Τσίφι με συζητήσιμη κόκκινη κάρτα άφησε τη Μίλαν με 10 για 65′. Ωστόσο, ο Ιταλός ρέφερι με τη βοήθεια του VAR, ακύρωσε δύο γκολ της Ουντινέζε (45′ και 95′) και η Μίλαν πήρε μία σπουδαία νίκη!

ΜΙΛΑΝ ΤΣΟΥΚΟΥΕΖΕ

Η Μίλαν επιθυμούσε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από το χαστούκι της Φιορεντίνα και του Ντε Χέα την περασμένη αγωνιστική. Πράγματι, η ομάδα του Φονσέκα βρήκε πρώτη γκολ χάρη σε όμορφη συνεργασία μεταξύ των Οκαφόρ, Πούλισικ και Τσουκουέζε.

Μαγικός συνδυασμός και Τσουκουέζε σκόρερ!

Ο τελευταίος έγινε κάτοχος της μπάλας και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Οκογέ στο 13′. Οι «ροσονέρι» έριξαν ρυθμό νωρίς και το πλήρωσαν λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας. Αδράνεια στα μετόπισθεν. Ο Ρέιντερς δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Τσίφι, σε μία φάση που σήκωσε αρκετή συζήτηση. Η Ουντινέζε πήρε μέτρα φυσιολογικά και έβαλε γκολ στο 45′ με τον Εχιζίμπουε. Όμως, το τέρμα του μέσου των «φριουλάνι» ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Η Μίλαν κράτησε το 1-0 στο ημίχρονο.

Μονόλογος της Ουντινέζε αλλά… βγήκε oφ σάιντ!

Μονόλογος, όπως αναμενόταν πάνω κάτω το δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Ρούνιαιτς κράτησαν περισσότερο τη μπάλα ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν καθαρές φάσεις στο Σαν Σίρο. Αντίθετα, ο Φονσέκα έκανε αλλαγές για να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του και να διαχειριστεί το αριθμητικό μειονέκτημα.

H αλήθεια είναι πως έδειχνε να τα καταφέρνει καλά, μέχρι τη στιγμή του 95ου λεπτού. Σε πρώτη φάση, ο Εκέλενκαμπ είδε τον Μενιάν να τον σταματά. Ωστόσο σε δεύτερο χρόνο, ο Καμπασέλ νίκησε τους πάντες στην άμυνα των γηπεδούχων και «έγραψε» το 1-1. Για να απογοτευτεί ξανά, καθώς ο αμυντικός της Ουντινέζε ήταν παράνομος. Ο Τσίφι έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών για την συζητήσιμη είναι η αλήθεια αποβολή του Ρέιντερς ωστόσο, με τη βοήθεια του VAR, διατήρησε το προβάδισμα της Μίλαν. Παλικαρίσιο καθώς, οι γηπεδούχοι έπαιξαν για 65′ με παίκτη λιγότερο.

Τέλος, με αυτό το τρίποντο, η Μίλαν σκαρφάλωσε στους 14 βαθμούς και την τρίτη θέση του πίνακα. Προσπέρασε την Ουντινέζε και περιμένει τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της. Έτσι κι αλλιώς, Γιουβέντους και Λάτσιο παίζουν μεταξύ τους και θα έχουν απώλεια.

Oι συνθέσεις του αγώνα:

Μίλαν (Π. Φονσέκα): Μενιάν, Έμερσον, Τιαό, Πάβλοβιτς, Τερατσιάνο, Φοφανά, Ρέιντερς, Τσουκουέζε (88′ Τομόρι), Πούλισικ, Μοράτα (73′ Έιμπραχαμ, 78′ Λόφτους-Τσικ), Οκαφόρ (46′ Μούσα).

Ουντινέζε (Κ. Ρούνιαιτς): Οκογέ, Καμπασελέ, Μπιγιόλ, Τουρέ, Εχιζίμπουε (61′ Καμαρά), Ζαράγκα (69′ Εκέλενκαμπ), Κάρλστρομ (81′ ντα Σίλβα), Λόβριτς (70′ Παγέρο), Ζεμούρα, Μπράβο (60′ Ντέιβις), Λούκα.

Σχετικά άρθρα