Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Αν δεν πάρει τον Άρνολντ ξέρει ποιον θα αποκτήσει: «Η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον Φριμπόνγκ!»  

Αν δεν πάρει τον Άρνολντ ξέρει ποιον θα αποκτήσει: «Η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον Φριμπόνγκ!»  

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ως Νο. 1 στόχο τον Αλεξάντερ-Άρντολντ, ωστόσο, εξετάζει και την επιλογή του Φρίμπονγκ.

Φρίμπονγκ Ρεάλ Μαδρίτης

Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου για τη Ρεάλ Μαδρίτης να αποκτήσει τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ο Άγγλος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και θέλουν να το εκμεταλλευτούν αυτό οι Μαδριλένοι.  

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από καμία από τις δύο πλευρές.  

Η ομάδα του Αντσελότι εξετάζει και άλλους ποδοσφαιριστές, μιας και δείχνει αποφασισμένη να αποκτήσει δεξιό μπακ.

Μάλιστα, και ο Άρνε Σλοτ μίλησε για τον ποδοσφαιριστή του, δίνοντας μία αινιγματική απάντηση, για το ενδεχόμενο να τον χάσει.

Αναλυτικά, τι δήλωσε ο Σλοτ:

«Εσείς απλά εστιάζετε σε αυτό που πρέπει να κάνετε. Ίσως αν είστε 17 ή 18 ετών, αυτό θα μπορούσε να είναι δύσκολο για εσάς. Αλλά ο Τρεντ έχει κερδίσει το πρωτάθλημα, έχει κερδίσει το Champions League, όπως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και ο Σαλάχ».

Ποιον θέλει η Ρεάλ;  

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι του Φρίμπονγκ.  

Ο Ολλανδός έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και πολλοί σύλλογοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους.  

Tο συμβόλαιό του λήγει το 2028, οπότε, όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των «ασπιρινών». Ο 23χρονος την περασμένη σεζόν βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του.

Φυσικά, κατέκτησε το νταμπλ στη Γερμανία, ενώ ο ίδιος κατέγραψε 47 συμμετοχές με 14 γκολ και 12 ασίστ.

Αναλυτικά, τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα: 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει τον δεξιό μπακ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τζέρεμι Φριμπόνγκ, εάν αποτύχει στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ».

Σχετικά άρθρα