Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπράντον στην αποστολή – Ποιοι έμειναν εκτός;  

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπράντον στην αποστολή – Ποιοι έμειναν εκτός;  

Ο ΠΑΟΚ έρχεται αντιμέτωπος με την ΑΕΚ (20/10 20:30) για το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή μετά από καιρό τον Μπράντον Τόμας, αφήνοντας εκτός έναν άλλο επιθετικό.  

Μπράντον Τόμας ΠΑΟΚ

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (20/10, 20:30).  

Μία αναμέτρηση που μπορεί να αλλάξει πολλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.  

Η επιστροφή του Μπράντον Τόμας

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για το εν λόγω ματς. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ είναι μετά από πολύ καιρό ο Μπράντον Τόμας, ωστόσο, η επιστροφή του ανάγκασε τον Λουτσέσκου να αφήσει έναν άλλον παίκτη εκτός.  

Ο λόγος για τον Τισουντάλι, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην τον έχει στα πλάνα του για τον επόμενο αγώνα. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Μιχαηλίδης.  

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Τόμας είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας ενός τραυματισμού, που τον ταλαιπωρούσε. Αξίζει να σημειωθεί, πως στη Stoiximan Super League δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.  

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ:  

Κοτάρσκι , Παβλένκα, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο,  Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τσάλοφ

Σχετικά άρθρα