Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > «Έκλεψε» ξανά την παράσταση ο Σαρπ Αταμάν: Τι έγραφε, όμως, το χαρτί που κρατούσε; 

«Έκλεψε» ξανά την παράσταση ο Σαρπ Αταμάν: Τι έγραφε, όμως, το χαρτί που κρατούσε; 

Viral έγινε και πάλι ο Σαρπ Αταμάν, με την παρουσία του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές και μάλιστα με φανέλα του Παναθηναϊκού! Τι κρατούσε, όμως, στα χέρια του;

Σαρπ Αταμάν

Ο γιος του Εργκίν Αταμάν, Σαρπ, μπορεί να είναι μόλις 14 ετών, ωστόσο συγκεντρώνει ήδη τα «φώτα» της δημοσιότητας πάνω του!

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (18/10), έδωσε το «παρών» στο «Basketball Development Center», για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, είναι γνωστός… λάτρης της τουρκικής ομάδας. 

Ωστόσο, φρόντισε να παρουσιαστεί με… στυλ. Εμφανίστηκε στις court seats, με φανέλα του Παναθηναϊκού, έχοντας στην πλάτη το όνομα του Τζέριαν Γκραντ!

Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Καθώς το πλάνο της τηλεόρασης τον απεικόνιζε, ο Σαρπ Αταμάν φάνηκε πως κρατούσε στα χέρια του ένα χαρτί.

Τι έγραφε το χαρτί του Σαρπ Αταμάν;

Η αλήθεια είναι πως δεν κατέστη εφικτό, να φανεί καθαρά τι αναγραφόταν πάνω στο συγκεκριμένο χαρτί. 

Αυτό που μπορεί να δει κανείς, από το γρήγορο πλάνο, είναι πως γράφει «γιος Αταμάν, 14 ετών, 3 Ευρωλίγκες». Πέρα αυτό, δύσκολα μπορεί να διακρίνει κάποιος, αν υπάρχει και κάτι ακόμα, στο μήνυμα του Σαρπ.

Πάντως, το αποτέλεσμα σίγουρα ικανοποίησε τον ίδιο. Η Εφές βγήκε ως νικήτρια από το παρκέ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague και μάλιστα, πέτυχε την 7η διαδοχική της νίκη, στην έδρα της, εις βάρος του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα