Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον «απαντά» στη Γιουνάιτεντ, με μία κίνηση που… λέει πολλά!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον «απαντά» στη Γιουνάιτεντ, με μία κίνηση που… λέει πολλά!

Στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπρέντφορντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δίνει για πρώτη φορά την δική του απάντηση, έπειτα από την απόλυσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Μπορεί να παρέμεινε σιωπηλός, ωστόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, φροντίζει να δείξει με τις πράξεις του, την απάντησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισε πριν από μερικές ημέρες, να παύσει τη συνεργασία της με τον θρυλικό προπονητή του συλλόγου. Υπενθυμίζουμε πως είχε τον ρόλο του παγκόσμιου πρεσβευτή της. 

Ωστόσο, αποφασίστηκε πως ο μισθός του ήταν ιδιαίτερα… υψηλός και με την ομάδα να αντιμετωπίζει οικονομικά ζητήματα, κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξουν περικοπές. Όπως είναι λογικό, οι αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών, ήταν έντονες. 

Ο Σερ Άλεξ δεν είχε προβεί σε κάποια δήλωση. Ούτε το έχει κάνει μέχρι και σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ, αναμένεται να προβεί σε μία κίνηση, που… λέει πολλά!

Η απόφαση του Σερ Άλεξ, «απάντηση» στη Γιουνάιτεντ

Συνήθως, ο Σκωτσέζος παρακολουθούσε από κοντά τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας. Βρισκόταν στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ και φρόντιζε να την στηρίζει, στο πλευρό του Ράτκλιφ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (19/10, 17:00), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπρέντφορντ, για την 8η αγωνιστική της Premier League. Μία αναμέτρηση αρκετά κρίσιμη, καθώς η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ αναζητά εναγωνίως ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Τι απόφαση έλαβε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι; Να μην δώσει το «παρών»! Είναι το πρώτο ματς από την στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια η απόφαση της INEOS, για τη διακοπή της μεταξύ τους συνεργασίας και όπως αναφέρει η Daily Mail, με αυτήν την κίνηση δείχνει την αντίδρασή του. 

Η ατμόσφαιρα στο Ολντ Τράφορντ θα είναι σίγουρα «ηλεκτρισμένη» και μένει να φανεί, πόσο… ζεστά, θα υποδεχθεί το κοινό την απουσία του. Την απουσία μίας από τις πιο εμβληματικές μορφές, αν όχι της πιο εμβληματικής, στην ιστορία της Γιουνάιτεντ…

Σχετικά άρθρα