Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Ποστέκογλου: «Αν αποδεχτώ ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τίτλους, τότε τι κάνω εδώ;» (video)

Ποστέκογλου: «Αν αποδεχτώ ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τίτλους, τότε τι κάνω εδώ;» (video)

Ο Άγγελος Ποστέκογλου πιστεύει πως μπορεί να σταματήσει το αρνητικό σερί της Τότεναμ, η οποία δεν έχει κερδίσει κάποιο τίτλο τα τελευταία 16 χρόνια.

Για μία ακόπη αναμέτρηση ετοιμάζεται η Τότεναμ. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ (19/10, 2:30) για την 8η αγωνιστική της Premier League και ο ελληνοαυστραλός προπονητής, είχε πολλά να πει!

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ποστέκογλου μίλησε για το γεγονός πως ο σύλλογος δεν έχει καταφέφερει να πάρει κάποιον τίτλο τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, τελευταία φορά που το έκανε ήταν πριν από 16 χρόνια! 

Ο ίδιος τόνισε πως δεν μπορεί να αποδεχτεί κάτι τέτοιο. Αν το κάνει, τότε θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος να είναι στην ομάδα. Επιπλέον τόνισε πως γνωρίζει καλά το γεγονός, ωστόσο δεν θεωρεί απίθανο να αλλάξει.

Αναλυτικά ο Ποστέκογλου είπε:

«Αν το αποδεχτώ αυτό, πραγματικά τι κάνω; Αν αποδεχτώ το ότι αυτό είναι με κάποιον τρόπο αδύνατον να συμβεί, τότε κοροϊδεύω τον κόσμο. Γιατί να είμαι εδώ; Δεν το πιστεύω αυτό. Ποτέ δεν το πίστευα. Αν δεν καταφέρω να το κάνω η αποτυχία είναι δικιά μου. Δεν έχει να καμία σχέση με το κλαμπ.

Ερχόμενος εδώ το ήξερα. Ήξερα ότι ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει τίποτα για τόσο χρονικό διάστημα. Τα ήξερα όλα αυτά όταν δέχτηκα τη θέση. Οπότε δεν θα ήταν καλό για εμένα να πω “δέχομαι τη θέση, αλλά είναι αδύνατο να το κάνω”. Αν το έκανα, δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εδώ.

Πήρα την απόφαση να έρθω εδώ ξέροντας όλα αυτά τα πράγματα που ξέρετε και εσείς. Δεν είναι μυστικό. Δεν είπα όταν ήρθα “Θεέ μου, δεν το ήξερα! Αυτό το κλαμπ δεν έχει κερδίσει τίποτα εδώ και χρόνια! Μπορείετε να το πιστέψετε;”. Απλά αποδέχτηκα αυτή τη δοκιμασία. Δεν μπορώ να παραπονιέμαι ότι είναι δύσκολο όλο αυτό. Είμαι εδώ για να το αλλάξω. Αν δεν το κάνω, η αποτυχία είναι δικιά μου. Ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι το παρελθόν δεν έχει απολύτως καμία σημασία, είναι γιατί δεν μπορώ να το αλλάξω. Δεν ήμουν εδώ. Τότε μπορεί να ήταν αδύνατο, δεν ξέρω. Τώρα είμαι εδώ. Και θα κάνω τα πάντα που μπορώ».

Σχετικά άρθρα