Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Η Μπαρτσελόνα «ονειρεύεται» Χάαλαντ, η Ρεάλ βρίσκεται πιο… κοντά!

Η Μπαρτσελόνα «ονειρεύεται» Χάαλαντ, η Ρεάλ βρίσκεται πιο… κοντά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να «καταστρέφει» τα όνειρα που κάνει η Μπαρτσελόνα για την πιθανή μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι πιθανότατα το όνειρο πολλών από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Οι επιδόσεις του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι είναι εξωπραγματικές, με τον ίδιο να φαίνεται ασταμάτητος.

Κατά καιρούς έχει συνδεθεί με μεταγραφή στη La Liga. Πράγματι, έχει γραφτεί πως είναι «μεγάλος οπαδός της Ισπανίας» που κάνει διακοπές και προπονείται συχνά στη Μαρμπέγια. Και μάλιστα ονειρεύεται κάποια στιγμή να παίξει στη La Liga.

Επιπλέον, είναι η «ονειρεμένη μεταγραφή» για τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα. Ωστόσο αρκετά δημοσιεύματα γράφουν πως υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μια τέτοια μεταγραφή, δεν είναι ρεαλιστική.

Αντίθετα, λέγεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είχε περισσότερες πιθανότητες να κάνει στο μέλλον τον Χάαλαντ δικό της.

Ο Χάαλαντ δεν φεύγει σύντομα

Αλλά το πόσο μακριά είναι ασαφές. Ο ατζέντης του Νορβηγού άφησε την πόρτα ανοιχτή για μια μεταγραφή στη La Liga κάποια στιγμή. Την ίδια στιγμή το «TEAMtalk» γράφει πως η Σίτι έχει αποκλείσει μια πιθανή αποχώρηση σύντομα.

Ακόμα κι αν ο Πεπ Γκουαρδιόλα φύει στο τέλος του συμβολαίου του το 2025, πηγές αναφέρουν ότι ο Χάαλαντ δεν θα ακολουθήσει απαραίτητα. Και αν το κάνει, θα χρειαζόταν αμοιβή παγκόσμιου ρεκόρ για να πουληθεί ο Νορβηγός.

Η Ρεάλ θα είναι απίθανο να ξοδέψει αυτό το ποσό σύντομα, δεδομένου ότι έχει ήδη έναν Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα απλά δεν έχει την πολυτέλεια να δώσει αυτά τα χρήματα.

Σχετικά άρθρα