Αρχική > ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ > ΤΕΝΙΣ > Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς: Ήττα και αποκλεισμός από την Αμβέρσα 

Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς: Ήττα και αποκλεισμός από την Αμβέρσα 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε «αντίο» από την Αμβέρσα, με τον Γίρι Λεχέτσκα (6-4, 6-4) να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στέφανος Τσιτσιπάς Γίρι Λεχέτσκα

Προσπάθησε πολύ, αλλά δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας ξέμεινε από δυνάμεις και αποχαιρέτησε την Αμβέρσα.

Στα ημιτελικά προκρίθηκε ο Τσέχος, Γίρι Λεχέτσκα (6-4, 6-4). 

Το… πάλεψε ο Τσιτσιπάς, αλλά ο Λεχέτσκα έκανε το break 

Οι δύο τενίστες δεν έχαναν το σερβίς τους και φτάσαμε στο 3-3 games. Τότε, ο Λεχέτσκα κατάφερε να κάνει το πρώτο break στον αγώνα.  

Ο Έλληνας αθλητής προσπάθησε με… νύχια και με δόντια να το αποτρέψει, αλλά «λύγισε» μετά από πέντε break points του Τσέχου. O Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε και αυτός με την σειρά του να κάνει break και κάπως έτσι έχασε το πρώτο σετ (6-4).  

Με το… καλημέρα break  

Στο δεύτερο σετ ο Λεχέτσκα μπόρεσε και βρήκε μόλις στο πρώτο game break!  

Ο Τσιτσιπάς είχε χάσει την συγκέντρωσή του και αυτό φαινόταν, καθώς έκανε πολύ εύκολα λάθη. Μάλιστα, ο Τσέχος «κράτησε» το σερβίς του και πήρε απόσταση διαφοράς.  

Ο «Στεφ» μείωσε σε 2-1, αλλά ήταν όλα πολύ αργά. Ο Λεχέτσκα ήταν προσεκτικός και φρόντισε να προστατέψει το σερβίς του καθ’ όλη τη διάρκεια του σετ.  

Με τα games στο 5-4 ο Τσιτσιπάς έπρεπε να πιέσει για να μείνει στον αγώνα. Ωστόσο, ο αντίπαλός του άντεξε και πήρε μία πολύ δύσκολη πρόκριση για τα ημιτελικά στο τουρνουά της Αμβέρσας

Σχετικά άρθρα